O Φορτούνης ευστόχησε αλά Κάρι και έγινε... χαμός!

Ο Κώστας Φορτούνης πήγε για μπάσκετ κατά τη διάρκεια των διακοπών του και ευστόχησε από το κέντρο προκαλώντας "πανικό"! Δείτε το VIDEO καθώς και τα σχόλια των Μανωλά, Σταφυλίδη, Καπίνο και Κασάμι!

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αγαπάει το ποδόσφαιρο όμως ταυτόχρονα λατρεύει το μπάσκετ και αυτό το αποδεικνύει με τις πολύ συχνές εμφανίσεις του στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος κατά τη διάρκεια των διακοπών που κάνει αυτή την περίοδο στην Καλαμπάκα, φρόντισε να προκαλέσει "αναστάτωση" στα social media!

Φόρεσε τη φανέλα του Στεφ Κάρι, πήγε σε ένα γήπεδο μπάσκετ και ευστόχησε σε τρίποντο που δοκίμασε από το κέντρο, με τον Έλληνα διεθνή άσο να καταγράφει το σουτ σε video και να το ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram, για να ακολουθήσουν άκρως χιουμοριστικά σχόλια από συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Το γύρισες επιτέλους;", έγραψε ο Κώστας Σταφυλίδης ενώ ο Κώστας Μανωλάς σχολίασε: "1 στα 100 και το παίρνεις βίντεο".

Ο Φορτούνης φρόντισε φυσικά να απαντήσει και στους δύο: "Είμαι σε σκέψη!!!", ήταν το σχόλιο σε Σταφυλίδη ενώ στον άσο της Ρόμα έγραψε: "Μπορώ να σου σπάσω άνετα τη μέση και στο μπάσκετ...".

Σχόλια έκαναν επίσης και οι Στέφανος Καπίνο και Παϊτίμ Κασάμι, με τον κίπερ του Ολυμπιακό να του γράφει "Με την 10η λογικά" και τον μέσο των "ερυθρόλευκων" (δανεικός τη φετινή σεζόν στην Φούλαμ) να τον αποκαλεί μαγικό αδερφό και να τον συγκρίνει με τον... Τζέιμς Χάρντεν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK