Ο γιος του Πλούταρχου θέλει να γίνει το νούμερο 1

Ο νεαρός Γιώργος Κακοσσαίος κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα στο ποδόσφαιρο και έχει βάλει στόχο να γίνει το επόμενο νούμερο ένα του Παναθηναϊκού (ή ομάδας του εξωτερικού).

Ο γιος του Πλούταρχου θέλει να γίνει το νούμερο 1

Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση να βγάζει... νέα ταλέντα. Κι έχει ένα στη δεύτερη ομάδα που μπορεί λόγω ονόματος να μην είναι τόσο γνωστό, αλλά αν σας πούμε το "επαγγελματικό" όνομα του πατέρα του, όλοι θα το ξέρετε.

Μιλάμε για τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, τον Γιώργο Κακοσσαίο, ο οποίος παίζει ως τερματοφύλακας στους "πράσινους" και έχει στόχο ν' αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Ο γνωστός τραγουδιστής και πατέρας του, πρόσφατα όταν ρωτήθηκε αν ο 17χρονος γιος του θ' ακολουθήσει το τραγούδι όπως εκείνος, απάντησε πως: "πρώτο μέλημά του είναι το ποδόσφαιρο και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό".

Ο νεαρός λοιπόν Κακοσσαίος προς το παρόν βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και ευελπιστεί πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρει την ευκαιρία του και θα ανέβει στην πρώτη ομάδα. Άρχισε να... αποκρούει μπάλες από πολύ μικρή ηλικία, πέρασε από την ακαδημία του Ευγένιου Γκέραρντ, ενώ ήταν μέλος και της Κ15 ομάδας της ΑΕΚ στο παρελθόν, αλλά νωρίτερα και στους μικρούς του Ολυμπιακού.

Ο γιος του Πλούταρχου θέλει να γίνει το νούμερο 1

Ο γιος του Πλούταρχου θέλει να γίνει το νούμερο 1

Με τη μπλε στολή του τερματοφύλακα.

Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και μπορεί να... λέει και κανένα τραγούδι στους συμπαίκτες του γιατί το έχει και σε αυτό τον τομέα.

24MEDIA NETWORK