Ο Γκιστ "τράκαρε" με την Σπυροπούλου!

Ο Τζέιμς Γκιστ πέρασε δύσκολη εβδομάδα με τον αποκλεισμό από το Final-4 της Euroleague, με το φινάλε της όμως να φέρνει μπροστά του την... Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (PHOTO).

BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό το Σαββατοκύριακο δύσκολα θα το ξεχάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς μέσα σε δύο 24ωρα έζησε δύο... τρακαρίσματα. Το πρώτο ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο καθώς την ώρα που πήγαινε για την εκπομπή της τράκαρε το αμάξι που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί με ολίγη καθυστέρηση και ελαφρώς αναστατωμένη.

Το δεύτερο πάντως δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια είχε ένα άλλου είδους "τρακάρισμα". Συγκεκριμένα έπεσε πάνω στον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ μαζί με την τραγουδίστρια Ζοζεφίν, με την παρουσιάστρια του Alpha να μη χάνει την ευκαιρία να ανεβάσει σχετική φωτογραφία στο Instagram.

"Με λίγη προσπάθεια τον φτάσαμε", ήταν το σχόλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την τυχαία συνάντησή της με τον Γκιστ στην παραλία της Βουλιαγμένης, με τον άσο των "πρασίνων" να επιλέγει το συγκεκριμένο μέρος για χαλάρωση μετά από προπόνηση της ομάδας του.

Λίγο μετά το "ραντεβού" με τον Γκιστ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία της από την παραλία δίπλα στη θάλασσα, "θυμίζοντάς" μας πως το καλοκαίρι πλησιάζει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK