Ο γυμνός Κριστιάνο παραδέχθηκε τον Μέσι...

Μία απίστευτη ιστορία έκανε γνωστή ο Πίτερ Κράουτς, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που ο Ρονάλντο παραδέχθηκε, όντας ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη του ότι ο Λιονέλ Μέσι ήταν καλύτερος ποδοσφαιριστής από εκείνον, άλλα όχι πιο όμορφος. Όλα αυτά όταν έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο γυμνός Κριστιάνο παραδέχθηκε τον Μέσι...

Μία ιστορία που θα τη διαβάζουμε για αρκετό καιρό έκανε γνωστή, ο περιβόητος για τα τρολαρίσματά του, Πίτερ Κράουτς.

Ο πολύπειρος Άγγλος στράικερ, στο βιβλίο που θα εκδώσει, γράφει λοιπόν για μία φάση στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που του είχε περιγράψει λεπτομερώς ο Ρίο Φέρντιναντ...

Γράφει, συγκεκριμένα, στο πικάντικο απόσπασμα ( που δημοσίευσε η Daily Mail) πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνήθιζε να στέκεται γυμνός μπροστά στον καθρέφτη και να θαυμάζει τον εαυτό του, λέγοντας " ...πόσο όμορφος είμαι... " την ίδια στιγμή που ανακάτευε τα μαλλιά του.

Όσο ο CR7 χαιρόταν για τα κάλλη του, οι συμπαίκτες του τον πείραζαν, αφού του έλεγαν ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από εκείνον. Στο πείραγμα αυτό ο Πορτογάλος φέρεται να απαντούσε: " Ναι ας είναι αλλά δεν δείχνει τόσο ωραίος όσο εγώ... "

Αυτή η ιστορία του Κράουτς κάνει ήδη πάταγο στο διαδίκτυο, με τους φαν να περιμένουν πλέον το βιβλίο για να διαβάσουν κι άλλες τέτοιες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK