Ο John Terry κυνηγάει μια καριέρα στο τραγούδι

Ο άρτι αποσυρθείς από την ενεργό δράση αμυντικός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας τραγούδησε ζωντανά στην αγγλική τηλεόραση το βράδυ της Πέμπτης (11/10). Το φοβερό είναι ότι δεν τα πήγε κι άσχημα.

Chelsea's captain John Terry talks to referee Howard Webb, unseen as his side plays Tottenham Hotspur during their English Premier League soccer match at Tottenham's White Hart Lane stadium in London, Thursday, Dec.  22, 2011. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's captain John Terry talks to referee Howard Webb, unseen as his side plays Tottenham Hotspur during their English Premier League soccer match at Tottenham's White Hart Lane stadium in London, Thursday, Dec. 22, 2011. (AP Photo/Alastair Grant) AP IMAGES

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο θρύλος της Τσέλσι, John Terry, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή 'A League of Their Own' και μίλησε για πρώην συμπαίκτες, για το μέλλον και για τις επιδόσεις του στο τραγούδι.

Για την ακρίβεια, δεν είναι ότι μίλησε γι' αυτές. Τις παρουσίασε κιόλας.

Στην ερώτηση 'πώς είναι η ζωή στις προπονήσεις απέναντι στον Diego Costa, o Terry αιφνιδίασε το πάνελ λέγοντας ότι ο Costa είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχει γνωρίσει, παρά τη γενικευμένη αντίληψη που επικρατεί για το άτομό του.

"Εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι το καλύτερο παιδί. Στο χορτάρι, είναι το απόλυτο ζώο", είπε χαρακτηριστικά.

Μια άλλη ερώτηση με ενδιαφέρον ήταν σχετικά με το ποιος συμπαίκτης του υπήρξε το μεγαλύτερο party animal. "Νομίζω ο Deco, ή ο Mark Bosnich", απάντησε με ειλικρίνεια ο Terry.

Και στη συνέχεια τραγούδησε το 'Stand By Me'. Βοηθήθηκε από τον Andy Flintoff (εκ των κορυφαίων παικτών του κρίκετ όλων των εποχών στην Αγγλία), μία πρώην Spice Girl και τον οικοδεσπότη του σόου, James Corden.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant)

News 24/7

24MEDIA NETWORK