Ο Λάμπρος Χούτος νικάει τρεις φορές τους Μαχητές και αποθεώνεται

Ο... ειρηνοποιός Λάμπρος Χούτος χάρισε την ασυλία στους "Διάσημους" σ' ένα εντυπωσιακό σ' εξέλιξη αγώνισμα και τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από το νησί τους μετά τις εσωτερικές έριδες διαλύθηκαν μεμιάς.

Ο Λάμπρος Χούτος νικάει τρεις φορές τους Μαχητές και αποθεώνεται

Ο Λάμπρος Χούτος θυμήθηκε τα νιάτα του και τα χρόνια του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Να μας συμπαθούν οι έτεροι "Διάσημοι" του ελληνικού Survivor, αλλά το 10-8 στο αγώνισμα Ασυλίας, με ανατροπή από το 8-5 των Μαχητών, είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Τρεις κούρσες έκανε ο πρώην διεθνής επιθετικός και, παρά την εξουθένωση (πισίνα, ανάβαση σε σχοινιά, κατάβαση σε σκαλιά, πισίνα, στόχος) νίκησε σε όλες. Και να σκεφτεί κανείς πως στο φινάλε έπρεπε να... παίξει μπάσκετ σκοράροντας δύο μπάλες σ' ένα ιδιόμορφο καλάθι, αφού πρώτα η μπάλα έκανε γκελ σ' ένα επίπεδο. Ήταν απολαυστικός πάντως. Ιδίως στο κομμάτι της... κατηφόρας!

Την πρώτη φορά ο Χούτος επικράτησε του μάνατζερ ράγκμπι Πάνου,

κατόπιν κατατρόπωσε τον Θεσσαλονικιό Ορέστη Τσανγκ,

και στο φινάλε πήρε τη νίκη στο νήμα από τον γυμναστή Κωνσταντίνο.

Ο Χούτος, που κέρδισε τη συμμετοχή του στο κέρμα από τον Χρανιώτη, μείωσε σε 8-7 προτού ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Σόφη Πασχάλη λήξουν το αγώνισμα με την ένατη και δέκατη νίκη των "Διάσημων" επί των "Μαχητών" που έδειξαν υπερόπτες στη διάρκεια της μάχης. Ο Χούτος παρέλαβε μάλιστα το τοτέμ της ασυλίας και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Οι οποίοι τον... αντάμειψαν για το γεγονός πως στον καβγά των Αγγελόπουλου-Χανταμπάκη λειτούργησε πυροσβεστικά και επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα.

Ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης ενώ είχε καλές διαδρομές, χάρη στο εξαιρετικό κολύμπι του, είχε 0/2, αφού δυσκολεύτηκε στο σημάδι. Η μία ήττα του πάντως ήταν οριακή, αφού η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK