Ο Ρίισε έδωσε την πιο σουρεάλ συνέντευξη όλων των εποχών!

Ο Γιον Άρνε Ρίισε φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Μαλαισίας και άκουσε να του γίνονται δύο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ερωτήσεις που τον έκαναν να αποχωρήσει από το στούντιο (VIDEO)!

Ο Ρίισε έδωσε την πιο σουρεάλ συνέντευξη όλων των εποχών!

Αυτό που έζησε ο Γιον Άρνε Ρίισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε τηλεοπτικό πλατό σε σταθμό της Μαλαισίας δεν έχει προηγούμενο.

Ο Νορβηγός παλαίμαχος άσος κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις τηλεθεατών που του τις μετέφερε η παρουσιάστρια Αμάντα Τσανγκ, όμως ξαφνικά η διάθεσή του άλλαξε εντελώς όταν άκουσε εξωφρενικά πράγματα!

"Δεν έχει ο κάθε παίκτης την ευκαιρία να σηκώσει τον τίτλο της Premier League. Πώς είναι αυτή η αίσθηση", ήταν η πρώτη άστοχη ερώτηση που του έγινε, με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ αλλά και των Ρόμα και ΑΠΟΕΛ, να εξηγεί πως ένα από τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει περισσότερο στην καριέρα του είναι πως δεν πήρε πρωτάθλημα με τους "κόκκινους" στο διάστημα που ήταν στο Νησί.

Και σαν να μην έφτανε η πρώτη "ψυχρολουσία" ήρθε και δεύτερη αμέσως μετά, με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει αν το αυτογκόλ που έβαλε στο Λίβερπουλ-Τσέλσι σε αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League στο 95ο λεπτό ήταν κάτι που το έκανε ηθελημένα!

Η ερώτηση ξάφνιασε τον Ρίισε ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να της εξηγήσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την ίδια του την ομάδα και λίγο αργότερα δεν άντεξε άλλο την προσπάθεια για "τρολάρισμα" που γινόταν από πλευράς τηλεθεατών και αποχώρησε από το πλατό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK