Ο Βιεϊρίνια κατηφορίζει προς... Αθήνα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν μετά και τον τελικό του κυπέλλου. Για ποιον λόγο όμως ο Βιεϊρίνια άρχισε το ταξίδι προς... Αθήνα μεριά (PHOTO);

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) AP IMAGE

Το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας τελείωσαν. Αθήνα και Θεσσαλονίκη μοιράστηκαν τα τρόπαια, με την ΑΕΚ να κατακτά το πρώτο και τον ΠΑΟΚ το δεύτερο. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που ενώνει τις δύο ομάδες, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να σπεύδει προς Αττική για να τον βρει.

Ο Πορτογάλος μπήκε στο αμάξι, έβαλε το GPS και πήρε το δρόμο από το βορρά προς το νότο, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία από το αυτοκίνητο. Ποιος όμως ο ακριβής προορισμός του 32χρονου και ποιο το άτομο που πρόκειται να συναντήσει;

Όπως θα έλεγε και το προσκλητήριο γάμου: " Τοποθεσία, Άλσος Νυμφών, Αφιδνές". Εκεί θα βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής των δύο δικεφάλων, Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά, τη σύζυγό του, Έλενα Ασημακοπούλου, στις 19 Μαΐου.

Και καλεσμένος σε αυτό το μυστήριο δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Βιεϊρίνια, με τον οποίο ο Ιταλός συνυπήρξε στους Θεσσαλονικείς για τρία χρόνια, αλλά συνεχίζει να διατηρεί επαφές μέχρι και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK