Οι "καυτές" διακοπές του Φέρντιναντ στην Μύκονο!

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο και στη μαγεία της υποκλίθηκε και ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ (PHOTOS).

Οι "καυτές" διακοπές του Φέρντιναντ στην Μύκονο!

Το Μουντιάλ πλησιάζει και με δεδομένο πως η Αγγλία είναι παρούσα στα γήπεδα της Ρωσίας όλος ο φίλαθλος κόσμος στο Νησί θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της, μεταξύ αυτών και ο Ρίο Φέρντιναντ που στο παρελθόν μάλιστα έφτασε κοντά σε μία μεγάλη διάκριση με τα "τρία λιοντάρια" αλλά έπεσε πάνω στον... Ροναλντίνιο και στην Βραζιλια, στον προημιτελικό του Μουντιάλ του 2002.

Προτού όμως πέσει με τα μούτρα στην ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά για να απολαύσει την κορυφαία γιορτή του πλανήτη που θα μας συντροφεύσει για 31 ημέρες, ο παλαίμαχος άσος φροντίζει και για το "ευ ζην", περνώντας μερικές ημέρες ρομαντισμού στην Ελλάδα με την αγαπημένη του Κέιτ Ράιτ.

Πού συγκεκριμένα; Στο "νησί των ανέμων", με τον Ρίο Φέρντιναντ να διασκεδάζει αφάνταστα τα τελευταία 24ωρα (οι παπαράτσι τον εντόπισαν μάλιστα μαζί με την αγαπημένη του πάνω σε γιοτ λίγο πριν από μπάνιο τους) και να ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram.

#mykonos nights! One button gang

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

#mykonos nights ❤️

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Taking in the views #Mykonos

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK