Οπαδός της Μάντσεστερ έκανε tattoo τον Κάριους για τον ευχαριστήσει

Ο Κάριους με τις γκάφες του επισκίασε την τρίτη σερί κατάκτηση UCL της Ρεάλ, αφού όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Από την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα μέχρι έναν "τρελό" οπαδό της Γιουνάιτεντ που τον έκανε tattoo (PHOTO).

Liverpool goalkeeper Loris Karius celebrates after his team scored their first goal during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool goalkeeper Loris Karius celebrates after his team scored their first goal during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μπέιλ σκόραρε δύο γκολ, ο Ρονάλντο είπε πως θα φύγει, η Ρεάλ έγραψε ιστορία, όμως όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Λόρις Κάριους και το δράμα που έζησε με τις απανωτές γκάφες στον τελικό του Champions League.

Από την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα, μέχρι απλός κόσμος δεν άντεξε το... μπούλινγκ προς τον Γερμανό και άνοιξε μια... αγκαλιά για εκείνον στα social media, για να τον "προστατέψει" από τους haters και τα τρολ. Κανείς, όμως, δεν έκανε αυτό που τόλμησε ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο sportbible αναρτήθηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ένας "Διάβολος"... χτύπησε στο πόδι του τα εξής λόγια: " Ο Κάριους είναι θρύλος 26-05-2018" .

Το συγκεκριμένο "τρολάρισμα" ήταν απ' τα κορυφαία προς τον 24χρονο, αφού ο οπαδός της ομάδας του Μουρίνιο θέλησε να τον "ευχαριστήσει" τον Κάριους που έβαλε το... χεράκι του για να μην άνοιξε η ψαλίδα στα ευρωπαϊκά μεταξύ των δύο ιστορικών κλαμπ.

ΙΔΟΥ Η PHOTO ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Οπαδός της Μάντσεστερ έκανε tattoo τον Κάριους για τον ευχαριστήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK