Η 'ημέρα Χρήστου Τζόλη' θα ξεχαστεί την Παρασκευή

Τα επόμενα που έρχονται είναι τα σημαντικά. για τον ΠΑΟΚ. Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Δύο ντέρμπι που θέλουν και Τζόλη και Κρμέντσικ και Ουάρντα. Όλους καλούς, στο 100%. Θέλουν και Πάμπλο Γκαρσία σε μεγάλο βράδυ.

Ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ για τον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
Ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ για τον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης θα μπορούσε να βγει το πρόσωπο του Κυπέλλου Ελλάδας. Τουλάχιστον αυτής της φάσης, σίγουρα της Τετάρτης. Αν εξαιρέσουμε την ήττα του ΟΦΗ από τον Βόλο, που σήμανε παράταση της έτσι κι αλλιώς μακράς αγωνιστικής κρίσης που περνάει η κρητική ομάδα, τι άλλο θα μπορούσε να προξενήσει το ενδιαφέρον; ΑΕΚ-Απόλλων, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, Άρης-Αστέρας και ΠΑΟΚ-ΑΕΛ. Όλα διπλά παιχνίδια, χωρίς το στοιχείο της έκπληξης.

Ο πιτσιρικάς, όμως, έβαλε χατ-τρικ και δεν τα έβαλε ως φορ, τέτοιον έχει πλέον ο ΠΑΟΚ και είναι ο Μάικλ Κρμέντσικ. Έβαλε 3 γκολ όχι γιατί ήταν η μέρα του, πολλές φορές στο κύπελλο έχουμε δει 'μέρες ποδοσφαιριστών' (κάποτε, σε ένα 6-3 του Παναθηναϊκού με τον Πανηλειακό στο γήπεδο ήταν η 'μέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς). Τα έβαλε γιατί είναι παικταράς. Απλά, στην καθομιλουμένη και ξεκάθαρα.

Την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας δεν κράτησε τον Γιάννη Τάτση, τον οποίο κράτησε πριν από λίγες μέρες και δεν αποκλείεται να τον προσλάβει ξανά στο μέλλον γιατί θα έπρεπε να τον κρατήσει, με την ΑΕΛ να παραμείνει σε έναν κυκεώνα άγνωστου μέλλοντος και πάντα υπό τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ο Τζόλης ήρθε να την αποτελειώσει όχι γιατί έχει κάτι μαζί της, αλλά γιατί αυτό θέλει να κάνει. Είτε απέναντι είναι η ΑΕΛ είτε η Μπενφίκα. Και επειδή ακριβώς έχει την πάστα του ποδοσφαιριστή που δεν ξεχωρίζει παιχνίδια, μπαίνει και παίζει σε όλα το ίδιο, η χθεσινή μέρα ας αποφασίσουμε όλοι μαζί να την αποκαλούμε πλέον ως 'μέρα Τζόλη'.

Γιατί κατά τα λοιπά, δεν μένει κάτι άλλο αξιοσημείωτο. Ο Κρμέντσικ είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που έψαχνε ο ΠΑΟΚ από τότε που έφυγε ο Σέρβος, με μοναδικό αστερίσκο την υπομονή και την εγκράτεια μήπως στο μέλλον βγει Σάντορ Τόργκελε (ποτέ δεν ξέρεις, πολλά έχουν δει τα μάτια μας), ενώ ο Αμρ Ουάρντα άφησε τον Ουάρντα της προηγούμενης θητείας στον ΠΑΟΚ και κουβάλησε τον Ουάρντα του Βόλου. Αγωνιστικά ώριμος, ορεξάτος και με ορμή σαν να θέλει κάτι να αποδείξει. Μάλλον στον ίδιο τον εαυτό του.

Ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ για τον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
Ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ για τον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στο γήπεδο της Τούμπας | Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS


Το 5-0 επί της ΑΕΛ δεν είναι σκορ που θα το συζητάς μέχρι την Παρασκευή. Σήμερα το απόγευμα το έχεις ξεχάσει. Τα επόμενα που έρχονται είναι τα σημαντικά. Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Δύο ντέρμπι που θέλουν και Τζόλη και Κρμέντσικ και Ουάρντα. Όλους καλούς, στο 100%. Θέλουν και Πάμπλο Γκαρσία σε μεγάλο βράδυ. Όχι γιατί αν δεν έρθουν τα θετικά αποτελέσματα θα αλλάξει κάτι, σε μία έτσι αλλιώς μεταβατική χρονιά ως προς το χτίσιμο για την επόμενη, αλλά για να χτίσει πάνω στο χαρακτήρα αυτών των αποτελεσμάτων για το χτίσιμο που είπαμε.

Τρία την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ, πέντε χθες απέναντι στην ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ έβγαλε την παραγωγικότητα που δεν είχε στο 2ο ημίχρονο του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φάσεις είχε, γκολ δεν είχε, αυτά θέλει στα ντέρμπι που έρχονται. Ο δρόμος φαίνεται ότι είναι στρωμένος με ροδοπέταλα γιατί ο Δικέφαλος αποκτά αγωνιστική ταυτότητα και δημιουργία. Αυτό έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ίσως μεγαλύτερη και από τα αποτελέσματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK