Όταν ο Μαραντόνα "μάγευε" και στις λάσπες!

Ένα VIDEO για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι. Όταν ο... μύθος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα "χόρευε" τους αντιπάλους του ΚΑΙ στις λάσπες με πολύ μεγάλη άνεση.

Όταν ο Μαραντόνα "μάγευε" και στις λάσπες!
AP PHOTO/CARLO FUMAGALLI, FILE

Χάρισε στην πατρίδα του το Παγκόσμιο Κύπελλο του '86 με τρομερές ενέργειες-μεταξύ άλλων και με το περίφημο "χέρι του Θεού" απέναντι στην Αγγλία. Έπαιξε μπάλα με τον Πάμπλο Εσκομπάρ και μέσα από το μύθο που δημιούργησε όσα χρόνια αγωνίστηκε μας έδωσε κάθε λόγο να τον μνημονεύουμε μέχρι και σήμερα.

Ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός... αλήτης, και τον λένε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Κάθε του αγώνας, είτε με την φανέλα της Νάπολι, είτε με εκείνη της "αλμπισελέστε" ήταν και μια παράσταση, όπου στο τέλος... υποκλινόταν ο κόσμος και όχι εκείνος.

Δεν έχει σημασία αν έπαιζε σε τερέν, σε χώμα ή σε βούρκο. Τα αποτελέσματα ήταν ίδια. Ο Ντιεγκίτο μπορούσε να... χορέψει αργεντίνικο τάνγκο τους αντιπάλους του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αντίπαλοι να ψάχνουν δεξιά και αριστερά που πήγε η μπάλα και να τη βρίσκουν στο πλεκτό.

Θα μπορούσαν ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ να κάνουν αυτά που έκανε στην εποχή του το "χρυσό παιδί" του ποδοσφαίρου; Δεν θα το μάθουμε ποτέ...

Η μπάλα στα πόδια του Μαραντόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK