Πανηγύρισαν με... στριπτίζ την άνοδο!

Γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην Ιταλία πανηγύρισε την άνοδο στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας με μία άκρως αισθησιακή φωτογράφιση που προκάλεσε "πόλεμο". Διαβάστε το story (PHOTO).

Πανηγύρισαν με... στριπτίζ την άνοδο!

Υπάρχουν κάποιοι που γιορτάζουν μία σημαντική νίκη με μία βραδινή έξοδο και κάποιοι άλλοι που αποφασίζουν να "κρατήσουν για πάντα" τη στιγμή με μία φωτογράφιση πέρα από τα... συνηθισμένα.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν χωρίς αμφιβολία οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας Usd Altair από την Βιτσέντσα, που πανηγύρισαν την άνοδο στη Serie D δημοσιεύοντας στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook μία φωτογραφία που απεικονίζονται σχεδόν χωρίς ρούχα!

Πανηγύρισαν με... στριπτίζ την άνοδο!

Για την ακρίβεια, οι 13 αθλήτριες φορούν μόνο μαύρους στηθόδεσμους και επιγονατίδες ενώ χρησιμοποιούν μία μπάλα βόλεϊ για να κρύψουν τα απόκρυφα σημεία τους.

Η φωτογραφία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από χρήστες των social media και υπήρχαν αρκετοί που έκαναν λεκτική επίθεση στις παίκτριες, με τον διευθυντή της Usd Altair να τις υπερασπίζεται σθεναρά για την επιλογή τους και να δηλώνει:

"Όποιος χρησιμοποιεί αυτή την κίνηση σημαίνει ότι δεν υπολογίζει το μοναδικό πράγμα που μετράει και δεν είναι άλλο από το αποτέλεσμα που κατέκτησε η ομάδα. Όποιος έχει ζήσει και ζει την Altair μπορεί να καταλάβει την αξία συγκεκριμένων νικών και το λόγο για τον οποίο έγινε αυτή η κίνηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK