Πάνω από 2 εκ. τηλεθεατές είδαν... Χούτο και Survivor!

Το φαινόμενο "Survivor" ξαναχτύπησε! Σχεδόν για μία ώρα η τηλεθέαση του παιχνιδιού ξεπερνούσε το 60% στο νεανικό κοινό 15-44 σημειώνοντας κατά μέσο όρο 55,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 64,8%.

Πάνω από 2 εκ. τηλεθεατές είδαν... Χούτο και Survivor!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” (7/3) παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.074.354 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους άνδρες 15-24 κατέγραψε το εντυπωσιακό μέσο όρο 72,1%.

Η ομάδα των «Μαχητών» έφτασε στην παραλία του εξωτικού Άγιου Δομίνικου όπου διεξάγονται τα παιχνίδια, με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, ψυχολογία κι έτοιμη να κερδίσει το έπαθλο. Ένα έπαθλο… διπλό, αφού περιελάμβανε χαλαρωτικό μασάζ και κλαμπ σάντουιτς. Κι ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την ομάδα των «Μαχητών» να προπορεύεται, οι «Διάσημοι» πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7.

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στον αγώνα. Το έπαθλο της νικήτριας ομάδας θα είναι ιδιαίτερα λαχταριστό και θα θυμίζει Ελλάδα! Το βράδυ, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτης θ’ αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» σύμφωνα με τις ψήφους των τηλεθεατών. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου, ο Γουίλι Καλβουρτζής και η Ειρήνη Κολιδά.

Πώς θα αντιδράσουν οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» στη θέα του νέου επάθλου στον αποψινό αγώνα; Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Ποιος παίκτης θ’ αποχωρήσει απόψε το βράδυ από το “Survivor” και πως θα περάσουν τη νύχτα τους στο νησί οι «Μαχητές», αφού θα έχουν χάσει έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους;

News 24/7

24MEDIA NETWORK