Έτσι έρχονται Ρέγες, Καρσελά και Κάλα στην ΑΕΚ!

Ισπανός ρεπόρτερ που ειδικεύεται στα μεταγραφικά, μιλώντας το μεσημέρι σε αθλητικό ραδιόφωνο της Βαλένθια, αποκάλυψε ποια προϋπόθεση και ποιο πρόσωπο μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά ώστε οι ακριβές υποθέσεις των Καρσελά - Ρέγες να έχουν χαπι εντ για την Ένωση. Προσθέτοντας μάλιστα και το όνομα του στόπερ Χουάν Κάλα.

Έτσι έρχονται Ρέγες, Καρσελά και Κάλα στην ΑΕΚ!

Η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ φαίνεται πως εμπλέκει για τα καλά τους «κιτρινόμαυρους» σε αρκετές μεταγραφικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ισπανία. Εσχάτως έγινε γνωστό ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον της Ένωσης για τους Καρσελά και Ρέγες, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα (Τρίτη 23/5) από ακόμη μία ισπανική πηγή.

Συγκεκριμένα, Ισπανός ρεπόρτερ που ειδικεύεται στα μεταγραφικά, μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό αθλητικό σταθμό της Βαλένθια για διάφορες υποθέσεις και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε σε αυτές του πρώην διεθνή Ισπανού εξτρέμ που η Εσπανιόλ δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του καθώς και του Βελγομαροκινού ακραίου της Γρανάδα. Συνέδεσε δε τις υποθέσεις Ρέγες και Καρσελά κατευθείαν με την ΑΕΚ, επικαλούμενος αποκλειστικά μανατζερικές πηγές.

Όπως ανέφερε η ΑΕΚ έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της γι' αυτούς τους δύο άσους ενώ εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση που απαιτείται στο μπάτζετ της. Επισημάνθηκε μάλιστα πως από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» που θα πάρει η ελληνική ομάδα μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν η Ένωση τερματίσει πρώτη και κερδίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League, το γεγονός αυτό θα μετρήσει πολύ θετικά στην απόφαση που θα κληθούν να πάρουν οι Καρσελά και Ρέγες.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος παραδέχθηκε πως θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση για αυτές τις δυο κινήσεις, αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Χιμένεθ! Κι αυτό αφού υποστήριξε πως ο Μανόλο έχει πολύ μεγάλη πέραση στην χώρα λόγω και της 3ετους επιτυχημένης παρουσίας του στον πάγκο της Σεβίλλης, ενώ οι μεγάλες αθλητικές εφημερίδες όπως οι"Αs" " Mundo deportivo", "Marca", " Sport" κάνουν συχνά ρεπορτάζ για τον Χιμένεθ.

Επιπλέον, έγινε αναφορά και στο όνομα του Χουάν Κάλα, ο οποίος αγωνίζεται στη Χετάφε και είχε βρεθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ και στην προηγούμενη θητεία του Χιμένεθ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός έχει εκφράσει μάλιστα πρόσφατα την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ένωση, ενώ ο τεχνικός του «δικεφάλου» διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί του.

Α.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK