Free "κοντορεβυθούλης", καψούρα Καρεμπέ, πελάτης Μέντες!

Τι τρέχει με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ντανιέλ Ποντέτσε και τον Ολυμπιακό; Με πόσα δίνει πλέον ο Χριστοβασίλης τον Κόντε στην Big 4; Γιατί δεν ανοίγουν ακόμη τα χαρτιά τους Άντερλεχτ, Βρανιες κι ΑΕΚ; Η σφήνα από Άρη σε στόχο του Νταμπίζα και η πορτογαλική... αλλεργία του ΜακΚέι.

Free "κοντορεβυθούλης", καψούρα Καρεμπέ, πελάτης Μέντες!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΒΡΑΝΙΕΣ, Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Ξεκίνημα με SPORTIME και aGent Greek που έχει κάνει βασικό παρασκήνιο τον... Βράνιες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Άντερλεχτ μετά την πώληση του Σπάγιτς αντί 6 εκατομμυρίων ευρώ θα κινηθεί πλέον στο παζάρι για 2 μεταγραφές στόπερ, με τον Βόσνιο που έτσι κι αλλιώς ήταν ψηλά στην λίστα της, να είναι ο ένας.

Ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένουν ως τον Γενάρη, που ο Βράνιες θα μπαίνει στον τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και θα μπορούν να τον κλείσουν χωρίς την... άδεια της ΑΕΚ!! Χωρίς να σημαίνει αυτό, όπως επισημαίνεται στην στήλη, πως η Αντερλεχτ δεν διαθέτει τα... φράγκα για να δελεάσει την Ένωση. Τα... χαρτιά (από όλους) πάντως δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη.

Από τα υπόλοιπα παρασκήνια της στήλης μας... ιντρίγκαρε πως και ο πρόεδρος - ιδιοκτήτης της Μπεσίκτας, ο Φικρέτ Ορμάν, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Island, στο πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Τούρκος επιχειρηματίας ήρθε στην Αθήνα για αυτό το... event και για τον φίλο του και συνεργάτη του σε επιχειρηματικά deals. Όχι για τον... Φορτούνη, μην μπερδεύεστε.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Βράνιες σίγουρα θα πιέσει την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο, με πολύ υψηλότερες αποδοχές. Τα 700 χιλιάρικα που ήθελε τον Γενάρη δεν παίζουν, το συμβόλαιο του Μάνταλου (κοντά στα 550) ο Μελισσανίδης δεν θα του το δώσει, οπότε θα πρέπει να βολευτεί με κάτι... ψιλά περισσότερα από το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι (δηλαδή 400 με 450 χιλιάρικα). Διαφορετικά πώληση.

ΕΠΕΣΕ ΤΟ... ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ BIG 4

Μένουμε σταθεροί στην SPORTIME κι αλλάζουμε στήλη, πηγαίνοντας στις... ΚΑΚΙΕΣ. Για να μάθουμε πως ο Χριστοβασίλης κατάφερε με μόλις... 20.000€ να επεκτείνει ως το 2019 το συμβόλαιο του γκολεαντόρ Κόντε αλλά και οτι δεν υπάρχει διάθεση και πρόθεση απο τις Μπιγκφοράτες να του καταβάλουν το μπάι αουτ των 900.000€.

Για αυτό τον λόγο έχει διαρρεύσει στην πιάτσα και ενημερώσει τον μάνατζερ του Ισπανού, τον Πέδρο Μπράβο, πως και με 500 χιλιάρικα "σκοτώνει" τον Κόντε. Ποιος θα τα δώσει όμως, είναι ένα καλό ερώτημα αφού ΑΕΚ και Ολυμπιακός τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο, ο Παναθηναϊκός έχει... περιορισμούς, οπότε μένει ο ΠΑΟΚ, αλλά εκεί εμφανίζεται σκληρός ανταγωνισμός από τους... Πουκιδες. Συμπέρασμα της στήλης: Ίσως η στροφή στο εξωτερικό για την πώληση του Κόντε να αποτελέσει σε λίγο μονόδρομο για τον Χριστοβασίλη.

Από τα υπόλοιπα παρασκήνια της στήλης ξεχωρίζουμε πως ο Ντε Μπαρτόλο (πρώην τσιφ σκάουτερ της ΑΕΚ) ετοιμάζεται να πάει στον Απόλλωνα τον Αργεντινό Μάκι Σάλσες, παρότι ο Μονεμβασιώτης έχει πάρει για μεταγραφικό του σύμβουλο, τον ειδικό στις λάτιν αγορές, Γιάννη Κόντη (γνωστό μάνατζερ και πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη). Παρεμπιπτόντως ο Σάλσες πέρσι προσφερόταν στον Παναιτωλικό με 120.000€ και φέτος στον Απόλλωνα με 70.000 συν 15.000 ευρώ εφικτά μπόνους.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Κόντε για τους τρεις της "Big 4" μόνο ως εναλλακτική μεταγραφική λύση στους φορ μπορεί να παίξει. Στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι βασικές επιλογές τους.

"ΣΦΗΝΑ" ΑΡΗ ΣΤΟΝ... ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ!

SPORDAY και Τρελός... του Χωριού. Παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον... Καλούδη Λεμονή, τον μέσο του Κισσαμικού, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τους γιους του Τάκη Λεμονή. Ο Καλούδης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Άρη κι από την στιγμή που τον "τσεκάρει" ο Νταμπίζας για τον Παναθηναϊκό, κάποιοι έριξαν στον Καρυπίδη την ιδέα της... επιστροφής του Λεμονή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αν πείστηκε ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν ξέρω, πάντως η στήλη την μπηχτή για τον "πράσινο" τεχνικό διευθυντή την πέταξε. Του στυλ : "Δ εν πρέπει να περνάει απαρατήρητο οτι ξαφνικά έγιναν στόχοι του Παναθηναϊκού τρεις, τέσσερις μικροί του ίδιου μανατζερικού γραφείου..."!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Πως ο Νταμπίζας έχει προχωρήσει την υπόθεση Καλούδη Λεμονή και ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι αν προχωρήσουν με... μπάτζετ Αλαφούζου.

Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ... ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΚΕΙ

Σειρά έχει ο ΚΛΙΚΑδορος της LIVESPORT, ο οποίος ιντριγκάρει με τον ΜακΚέι και την προηγούμενη... πορτογαλική προπονητική του εμπειρία. Ο διεθνής Σκοτσέζος εξτρέμ της Φόρεστ, που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την στήλη... " Πορτογάλο προπονητή ακούει και... τρέχει "!

Περιγράφοντας την άσχημη εμπειρία που είχε με τον κόουτς Καϊσίνια (Πορτογάλος, που τώρα δουλεύει στο Μεξικό και την Κρουζ Αζούλ), στους Ρειντζερς της Γλασκόβης.

Ο Καϊσίνια δεν τον χρησιμοποιούσε αλλά δεν του εξηγούσε και τον λόγο, ο ΜακΚέι ένιωθε πολύ άσχημα μαζί του και παρότι δεν ήθελε να φύγει το έκανε με μόλις 500.000 λίρες. Κάτι που έφερε κράξιμο στον Πορτογάλο κόουτς από τα σκοτσέζικα ΜΜΕ αφού ο ΜακΚει ήταν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία των Ρειντζερς και διεθνής παίκτης. Με την στήλη να καταλήγει πως ο ΜακΚει στον Ολυμπιακό θα πρέπει να βασανίζεται απο το ερώτημα αν η χημεία του θα κολλήσει με ένα συμπατριώτη του Καϊσίνια, όπως ο Πέδρο Μαρτίνς!!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Δεν είναι όλοι οι Πορτογάλοι το ίδιο. Και το σημαντικότερο: άλλο Ολυμπιακός κι άλλο Ρέιντζερς.

ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΡΕΜΠΕ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΣ

Ώρα για τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τα... μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Υπάρχει, λοιπόν, η αποκάλυψη πως ο "κοντορεβυθούλης" (1μ65 ύψος) Ντανιέλ Καστίγιο Ποντέτσε έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Ποιος είναι ο κύριος; Ο παίκτης που ο Κριστιάν Καρεμπέ θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό από την Σπορτινγκ, όπως είχε αποκαλύψει σε σχετική ερώτηση πορτογαλικού τηλεοπτικού Καναλιού τον περασμένο Νοέμβριο!

Με συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, χρηματιστηριακή αξία 4,5 εκ. €, πρόκειται για έναν 23χρονο δημιουργικό παίκτη που αγωνίζεται στα φτερά (κυρίως δεξιά) αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.

Για παγκίτης έκανε καλή σεζόν στην Σπόρτινγκ του Ζεσούς, μέχρι που τραυματίστηκε ενώ πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον κίπερ Ρουί Πατρίτσιο ήρθαν σε ρήξη με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ και όπως είχαν δικαίωμα βάσει των κανονισμών στην Πορτογαλία, διέκοψαν τα συμβόλαια τους επικαλούμενοι "σοβαρό λόγο"!

Ο Ποντέτσε που αρέσει πολύ στον Καρεμπέ, ο οποίος έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς (για να μην ξεχνιόμαστε), ανήκει στο Γραφείο του Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο αυτό το καλοκαίρι οι Μαρινάκης – Βρέντζος δείχνουν ιδιαίτερα ζεστοί. Μέχρι και στην Μύκονο τον φιλοξένησαν.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Ντανιέλ Καστίγιο Ποντέτσε έχει όλο το “πακέτο” - Καρεμπέ, Πορτογάλος, Μέντες -για να αποτελέσει σοβαρό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK