Γερμανικό ενδιαφέρον για Ανσαριφάρντ, το "αντίο" Βλαχοδήμου και το ρεκόρ Πασχαλάκη

Τι ακριβώς έκανε στο "Καραϊσκάκης" ο μάνατζερ του Χατζισαφί και του Ανσαριφάρντ; Πώς αποχαιρέτησε τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος; Ποιοι είναι οι νέοι ενδιαφερόμενοι για τον Μολέδο και ποιο ρεκόρ "έσπασε" ο Πασχαλάκης; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Γερμανικό ενδιαφέρον για Ανσαριφάρντ, το "αντίο" Βλαχοδήμου και το ρεκόρ Πασχαλάκη

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

Ο ΦΑΖΕΛΙ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) παρακολούθησε από κοντά και ο Ρέζα Φαζέλι, που είναι ο μάνατζερ των Ανσαριφάρντ, Mασούντ, Χατζισαφί.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Sportime", είχε και συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ. Για περίπου 25 λεπτά συζήτησαν και ανάμεσα στα θέματα φέρεται να ήταν και το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου.

Σύμφωνα πάντως με άλλες πηγές ο Φαζέλι... κατέθεσε στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας για τον Ανσαριφάρντ!!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Όπως διαβάζουμε στην ίδια εφημερίδα, ο Πανιώνιος και Βαγγέλης Οικονόμου ήρθαν σε εξωδικαστική συμφωνία, κι έτσι ο παίκτης αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο και να τον προορίζει για βασικό στην ομάδα του από τον Ιανουάριο.

Αν πιστέψουμε τα όσα έχουν διαρρεύσει στην μανατζερική πιάτσα η συμφωνία του Οικονόμου με τον Μαρίνο είναι για συνεργασία 6 μηνών + 1 χρόνου

ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ "ΠΑΡΚΑΡΕ" Ο ΜΑΣΟΥΝΤ

Θέλει ΑΕΚ ο Μασούντ και σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην "Ώρα των Σπορ" το δείχνει και εμπράκτως.

Ο Ιρανός που τα... τσούγκρισε με τον Πανιώνιο και κάνει προπονήσεις με την ισπανική Λας Πάλμας, δέχθηκε δύο διερευνητικές προτάσεις από ομάδες, τις οποίες και απέρριψε καθώς στο μυαλό του το μόνο που υπάρχει είναι η Ένωση.

Επειδή ο agent Φαζέλι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, πιθανότατα εντός 24ωρου να λυθεί το συμβόλαιο του Μασούντ με τον Ιστορικό. Οπότε είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει γύρος επαφών του με την ΑΕΚ...

ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ

Στην "Livesport" διαβάζουμε για μια σειρά αποχωρήσεων από τον Παναθηναϊκό. Πρώτη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αφού η κίνησή να πετάξει τα γάντια του στο πέταλο των οπαδών του Παναθηναϊκού και μετά να αγκαλιαστεί με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, βρισκόμενος σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, ερμηνεύτηκαν πως... φεύγει για Μπενφίκα.

Δεύτερη του Μολέδο αφού περιμένουν άμεσα προσφορές απο Κορίνθιανς και Ντιναμό Κιέβου ενώ επισημαίνεται πως έχει προταθεί και στη... μισή Τουρκία. Τρίτη του Χούλτ αφού ο μανατζερ του, Μαρτίν Νταλίν, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αντερλεχτ για την απόκτησή του...

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Από το ματς που ο Λουτσέσκου αποφάσισε να... αποσύρει τον Ρέι και να εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού στον Πασχαλάκη, ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται γκολ ούτε με... αίτηση. Συγκεκριμένα, με τον Πασχαλάκη στην εστία του την διατήρησε απαραβίαστη για 4ο σερί ματς κόντρα στον Πλατανιά (0-1). Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Αιγινιακό (0-5), Ξάνθη (0-3), Παναθηναϊκό (4-0). Αν μάλιστα κρατήσει το μηδέν παθητικό και στην κυπελλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα θα κάνει το 5 στα 5, ουσιαστικά θα έχει το...απαραβίαστο Δεκεμβρίου! Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ, δύο μάλιστα, ήταν τον Νοέμβριο στην Νέα Σμύρνη, στο 2-2 με τον Πανιώνιο. Με Ρει κίπερ τότε ...

Η SPORTDAY το... έψαξε με τον Πασχαλάκη και βρήκε πως έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΟΚ που στα 5 πρώτα ματς που αγωνίστηκε με την φανέλα του δεν δέχθηκε γκολ. Εκτός από τα 4 παραπάνω υπάρχει και το Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ 0-1. Μετράει συνολικά 450 απαραβίαστης εστίας, στα ίδια λεπτά που έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ.

Ο Πασχαλάκης πήρε το ρεκόρ από τους Σαββουλίδη (1966-67) και Κόβιτς (1999-2000) που είχαν μείνει με 4 ματς χωρίς να δεχθούν γκολ

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK