Η αρπαγή του Τσιγκρίνσκι και ο... χαλαρός Γκαρθία

Το τετραήμερο ρεπό που έδωσε ο Όσκαρ Γκαρθία και έχει συζητηθεί, το πάγωμα των διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και οι κρυφές ματιές του Ιβάν Σαββίδη και ποιος μπορεί να σώσει τη χρονιά στον Παναθηναϊκό και δεν ένας εκ των Αλαφούζου, Γιαννακόπουλου. Τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας.

Η αρπαγή του Τσιγκρίνσκι και ο... χαλαρός Γκαρθία
tsigrinski mirallas garcia

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ

-- Χοντραίνει το παιχνίδι και σε πολιτικό επίπεδο όσον αφορά τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο με τη Βουλή να είναι χωρισμένη στα δυο, λόγω του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ", στον ΠΑΟΚ έχουν σκοπό να πάνε στα άκρα την κόντρα τους με τον Γιάννη Αλαφούζο και να απαιτήσουν από την Super League να εφαρμόσει τους νόμους, αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει άδεια.

Δηλαδή υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία! Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει και έτοιμη επικοινωνιακή πολιτική που θα συγκρίνει τον Αλαφούζο με τον... Παπαθανασάκη του Ηρακλή, που οδήγησε τον Γηραιό στην Γ' Εθνική!

-- Είναι... πολλά τα λεφτά Κέβιν! Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως η Έβερτον ξεκινά τις διαπραγματεύσεις για τον Μιραλάς από τα 10.000.000€! Το ποσό είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο, ειδικότερα με τις εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού.

ΑΡΠΑΓΗ... ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

-- Συνεχίζουμε με Γάτα και Ευαγγελιστή . Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν είναι εύκολη. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο μάνατζερ του παίκτη, Πάνκοφ (που μιλάει άψογα ελληνικά) έχει... διακόψει τις διαπραγματεύσεις με την Ένωση κάπως... απότομα.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Ουκρανός αμυντικός απομακρύνεται, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο όρος που "έδενε" τον παίκτη για έναν ακόμα χρόνο δεν ισχύει, αφού ο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε, δεν έπιασε ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, οπότε το συμβόλαιο του δεν ανανεώνεται αυτόματα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν από το μηδέν! Την ίδια ώρα τον παίκτη καλοβλέπει ο Ιβάν Σαββίδης, που λύνει και δένει στην αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και γιατί θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης. Τον 31χρονο άσο πάντως βλέπει και ο Ολυμπιακός που ψάχνει στόπερ το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVA

-- Μέχρι το τέλος του μήνα στον Παναθηναϊκό θα γνωρίζουν αν υπάρχει... αύριο. Τα μέτωπα είναι πολλά, χρήματα δεν υπάρχουν και την ίδια ώρα πρέπει να τακτοποιηθούν όλα με ορίζοντα την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ , τη λύση μπορεί να δώσει η NOVA! Στον Παναθηναϊκό διαπραγματεύονται νέο συμβόλαιο και σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, δεν αποκλείεται να δοθεί μία γερή προκαταβολή για να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που... καίνε.

ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΚΑΛΕΙ ΜΙΧΑΪ

-- Ο Ενέα Μιχάι έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του τη φετινή περίοδο με τον Παναιτωλικό και ήδη πολλές ομάδες του εξωτερικού τον τσεκάρουν. Σύμφωνα με το Sportime και τη στήλη Agent Greek , η Αταλάντα ένας σύλλογος που συνέλεξε πληροφορίες για τον 20χρονο άσο.

Μάλιστα ο ιταλικός σύλλογος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τον νέο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ!

-- Μία απόφαση που έχει συζητηθεί αρκετά πήρε ο Όσκαρ Γκαρθία. Συγκεκριμένα είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις και γι' αυτό θα δώσει 3+1 μέρες ρεπό μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών!

Σύμφωνα με τον Γαύιρο, ο Ισπανός, που θα μεταβεί στην Ισπανία με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους φιλικούς αγώνες των εθνικών, θα δώσει το κλασικό ρεπό αυτής της Κυριακής και τη νέα εβδομάδα θα δώσει... ΠΣΚ ελεύθερο για να ξεκουραστούν οι "ερυθρόλευκοι"!

Ο ίδιος πάντως πιστεύει πως οι παίκτες θα χαλαρώσουν το μυαλό τους και θα επιστρέψουν ακόμα πιο ορεξάτοι και ξεκούραστοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK