Η διάρκεια του ραντεβού Μελισσανίδη - Λάζαρου, ο Σταφυλίδης και το μέλλον του Μάριν

Υπήρξε ή όχι πρόταση από τον Μελισσανίδη στον Λάζαρο και πόση ώρα συζήτησαν; Τι προσφέρει ο Ραμαντάνι για να πάρει μεταγραφή ο Μάριν και ποιος πρώην... πράσινος παρακολούθησε από τη σουίτα του Πατέρα το ματς με τον Ατρόμητο και οι δύο μεταγραφές.

Η διάρκεια του ραντεβού Μελισσανίδη - Λάζαρου, ο Σταφυλίδης και το μέλλον του Μάριν

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ

Αρχίζουμε τον... παρασκηνιακό περίπατό μας στον αθλητικό Τύπο της ημέρας με τη " ΓΑΤΑ" και τη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ". Τι μαθαίνουμε; Επειδή από την περασμένη Παρασκευή έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για την συνάντηση Μελισσανίδη – Λάζαρου, η στήλη θα μεταφέρει τι γνωρίζει: η κλήση έγινε από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ την Τρίτη του Πάσχα.

Με τον διεθνή επιθετικό να ανταποκρίνεται, πηγαίνοντας να τον συναντήσει σε στέκι του στη Βουλιαγμένη και περιμένοντας να ακούσει μια πρόταση για την συνέχιση της καριέρας του στην ΑΕΚ. Με τον Μελισσανίδη όμως, να του ζητάει να πάει να υπογράψει την επομένη το +1 χρόνο και μετά θα συζητούσαν για νέο συμβόλαιο, με άλλες αποδοχές.

Και τον Λάζαρο να αρνείται και να ακούει πως έχει προθεσμία μιας εβδομάδας για να το κάνει, διαφορετικά θα φύγει από την ΑΕΚ, έχοντας την... τύχη του Ντίντακ! Μάλιστα λέγεται πως ακούστηκαν και κάποια σκληρά λόγια από πλευράς Μελισσανίδη, θεωρώντας πως ο Χριστοδουλόπουλος δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα.

Με τον άσο πάντως να έχει διαφορετική άποψη, σχετικά με όσα είχαν συζητήσει και συμφωνήσει με συνεργάτες του Μελισσανίδη τον Αύγουστο του 2016. Στο δια ταύτα: πρόταση δεν έγινε στον Λάζαρο από τον Μελισσανίδη, ούτε για λεφτά συζήτησαν. Και δεν έχει γίνει γενικότερα κι ας την περιμένει από τα Χριστούγεννα...

Και δύο σημαντικές λεπτομέρειες:

---Η διάρκεια του "ραντεβού" Λάζαρου και "Τίγρη" λέγεται πως δεν ξεπέρασε τα 15'.

---Το +1 προβλέπει αποδοχές 320.000 για τον Λάζαρο, από 280.000 που είναι στη τρέχουσα σεζόν.

ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Στη ίδια στήλη διαβάζουμε για δύο μεταγραφές που θα σηκώσουν πολλή... σκόνη στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα είναι έτοιμες από μέρα σε μέρα να ολοκληρωθούν. Εντός Απριλίου κατά πάσα πιθανότητα.

Η μια αφορά ξένο ποδοσφαιριστή που θα πάρει μέρος με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, στην οποία άλλωστε είναι βασικός! Πρόκειται για ελεύθερο, που έχει συμφωνήσει σε όλα με Σουπερλιγκάτη ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα ιγκόγκνιτο, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Για ευνόητους λόγους βέβαια μέχρι να γίνει αυτό δεν μπορεί να διαρρεύσουν ονόματα και διευθύνσεις. Η άλλη περίπτωση έχει να κάνει με πιτσιρικά ποδοσφαιριστή (κάτω από 20 χρονών), που αγωνίζεται στην Big 4 και είναι έτοιμος πουληθεί σε σημαντική ομάδα του εξωτερικού με υψηλό τίμημα (λεπτομέρειες απομένουν). Μείνετε συντονισμένοι στην στήλη που θα έχει και τις αποκλειστικότητες...

Ο ΠΡΕΝΤΟΜ, ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ

Ο " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ" έχει το ρεπορτάζ και για το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: Μπορεί βελγικό τουίτ να αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι φαβορί για τον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης, κάτι που αναδημοσίευσε και η στήλη, η... έρευνα όμως, που κάναμε στην βελγική πιάτσα agents μας έβγαλε άλλο... όνομα. Συγκεκριμένα, αυτό του πρωταθληματικού Βέλγου κόουτς (και παλαίμαχου γκολκίπερ) Μισέλ Πρεντόμ. Μάλιστα Σταντάρ και Πρεντόμ φέρεται να έχουν συμφωνήσει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, πριν δηλαδή ο Σα Πίντο κατακτήσει το Κύπελλο. Κατά κάποιο τρόπο δηλαδή τον είχαν προλάβει.

ΤΟ... ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο "ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ" ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Πάμε στη " LIVESPORT" και στη στήλη του " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥ", εκεί που διαβάζουμε ότι ο Γιώργος Σαββίδης παρέα με τον Βιεϊρίνια έκαναν χοντρό... πέσιμο στον Σταφυλίδη για να τον πείσουν να γυρίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αριστερός μπακ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απέφυγε εντυπωσιακά το... ψηστήρι, δίνοντας τους να καταλάβουν ότι θέλει να παίξει το χαρτί του στο υψηλότερο επίπεδο. Κανείς δεν του κράτησε κακιά στους "ασπρόμαυρους" για την απόφασή του, καθώς θεωρούν ότι στο μέλλον το θέμα θα επανέλθει και καλύτερα.

Μένοντας στον ΠΑΟΚ, η στήλη στέκεται στον Μπίσεσβαρ ο οποίος βλέποντας τον Ελ Καντουρί να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα, έχει γίνει... θηρίο ανήμερο. Η στήλη υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός είναι αποφασισμένος να κάνει... παπάδες στο αποψινό ματς με τον Πανιώνιο, ώστε να αποδείξει στον Λουτσέσκου ότι τον αδικεί που δεν τον χρησιμοποιεί.

ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Στον " Κόκκινο Πρωταθλητή" και τα " RED FILES" μαθαίνουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς αρχές Μάη έρχεται στην πατρίδα μας για μόνιμη εγκατάσταση. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, για να κανονίσει με την οικογένειά του τη μετακόμιση στην Αθήνα.

ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος μπορεί πλέον να μην συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό, καθώς στο παρελθόν κατείχε άτυπα τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο παραμένει εκπρόσωπος του Μαρίνου Ουζουνίδη και δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί τους "πράσινους" από κοντά.

Σύμφωνα με την " ΩΡΑ" και τον " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ", ο Διαμαντόπουλος είδε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και μάλιστα μέσα από τη σουίτα που έχει νοικιάσει ο Νικόλας Πατέρας.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ

Μένουμε στον " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" και ενημερωνόμαστε ότι ο Γιάννης Πετράκης θα μείνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, η στήλη υποστηρίζει ότι ο έμπειρος κόουτς έχει την εμπιστοσύνη Γιώργου Χριστοβασίλη και πως ήδη έχει παραδώσει στη διοίκηση λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πρέπει βρίσκονται στο ρόστερ του "Άγιαξ" τη νέα σεζόν. Οιωνός παραμονής αν μη τι άλλο...

Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΖΑΜΑΝΗ

Συνεχίζουμε με " SPORTDAY" και συγκεκριμένα με τη στήλη " ...ο τρελός του χωριού..." που στέκεται στην επίσκεψη του Πανιώνιου στη Θεσσαλονίκη για τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζεται, οι Θεσσαλονικείς αποθέωσαν τον Νίκο Ζαμάνη για τη στάση που κράτησε στις πρόσφατες συγκρούσεις ανάμεσα σε στο ΠΑΟΚ από τη μία πλευρά, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό από την άλλη.

Ουσιαστικά, για τη στήλη, αυτό σημαίνει... "παρ' τα όλα", πράγμα που μεταφράζεται με την παραμονή του Λάμπρου στην Πλατεία, αλλά και τη μετακόμιση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Τούμπα προς τη Νέα Σμύρνη, του οποίου τ' όνομα δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ!

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο παρουσιάζει η στήλη " ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ" του " SPORTIME". Διαβάζουμε λοιπόν ότι οι Έλληνες διαιτητές στο χθεσινό workshop του VAR... τρόμαξαν να γνωρίζουν τον άνθρωπο που τους ορίζει!

Ο Ισπανός Χουάν Φερνάντεζ Μαρίν που μπήκε στην ΚΕΔ αντί του Μιχάλη Κουκουλάκη έμπαινε και έβγαινε από την αίθουσα ωσάν... τουρίστας. Στην πρώτη του συνάντηση με τους διαιτητές και κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να τον συστήσει στους ρέφερι.

Τελικά, τον κατάλαβαν από τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο όταν έγινε γνωστή η πρόσληψή του στην ΚΕΔ.

ΤΑ "ΘΕΛΩ" ΡΑΜΑΝΤΑΝΙ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝ

Κλείνουμε με " ΓΑΤΑ" και τη στήλη " ΜΑΝΑΤΖΕΡ" στην οποία γίνεται αναφορά στα... θέλω του Φάλι Ραμαντάνι αναφορικά με το μέλλον του Μάρκο Μάριν. Στη στήλη σημειώνεται ότι ο πασίγνωστος agent επιθυμεί να στείλει σε άλλη ομάδα τον Γερμανό, καθώς προέρχεται από καλή σεζόν και για να το καταφέρει θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην πατρίδα μας για μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα... κόλπα του Ραμαντάνι για να πείσει τους "ερυθρόλευκους" να δώσουν τον ποδοσφαιριστή, θα είναι και η επιλογή ενός καλού, αλλά δανεικού παίκτη από το λαμπερό πελατολόγιό του για να πιάσει...λιμάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK