Η επίσκεψη στο Ρέντη, ο Μήτρογλου και τα σχέδια του Χιμένεθ για του... χρόνου

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια που έχουν γραφτεί. Μάθετε ποιος τα άκουσε περισσότερο απ' όλους στο Ρέντη, για τα πλάνα που κάνει ο Χιμένεθ τη νέα σεζόν, για τη... σχέση Πασχαλάκη - Σκίμπε και το "στόρι" Ολυμπιακού - Μήτρογλου.

Η επίσκεψη στο Ρέντη, ο Μήτρογλου και τα σχέδια του Χιμένεθ για του... χρόνου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΑ... ΑΚΟΥΣΕ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

-- Ο "Ευαγγελιστής" της "ΓΑΤΑΣ" έμαθε τι έγινε στου Ρέντη και ποιος άκουσε τις περισσότερες αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους. Κώστα Φορτούνη τον λένε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν πολλά περισσότερα βάσει της αξίας και των χρημάτων που παίρνει.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

-- Από την "ΠΡΑΣΙΝΗ" και το παναθηναϊκό ρεπορτάζ αλιεύσαμε την πληροφορία πως την απόφαση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου ν' αφήσει το πόστο που κατά συνθήκη είχε στο "τριφύλλι" ήταν η αποχώρηση του Αγησίλαου Τουμαζάτου. Ενός ανθρώπου που συνεργάζονταν εξαιρετικά και συνεννοούνταν. Ήταν, λέγεται, αυτοί οι δύο που δεν άφησαν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να καταλήξει στον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που Αλαφούζος, Παναγόπουλος και Κωνσταντίνου δεν είχαν τέτοια θέματα. Ήταν κι αυτό ένα από τα σημεία τριβής στη συνεργασία των δύο πλευρών.

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΜΑΝΟΛΟ

-- O "τρελός του χωριού" μεταφέρει στην τρίτη σελίδα της "SPORTDAY" την πληροφορία πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη αρχίσει τις εισηγήσεις για τη νέα σεζόν. Σαν να ξέρει δηλαδή πως θα συνεχίσει στο τιμόνι της Ένωσης ό,τι κι αν συμβεί. Μήπως βιάζεται πολύ ο Ισπανός; Φλεβάρης είναι ακόμα... Κι αν στραβώσει το πράγμα στους μήνες που μεσολαβούν;

Η... ΣΧΕΣΗ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ - ΣΚΙΜΠΕ

-- Τι μάθαμε από τα "Παρασκήνια" της "SPORTIME"; Ότι ο Μίχαελ Σκίμπε έχει μεν τσεκάρει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, προς το παρόν πάντως δεν... συγκινείται από τις επιδόσεις του, παρά το γεγονός πως κράτησε ανέπαφη την εστία του για 11 σερί παιχνίδια. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι πως τον απορρίπτει ελαφρά τη καρδία, όταν ο Στέφανος Καπίνο και ο Γιάννης Ανέστης έχουν ξεχάσει πότε έπαιξαν τελευταία φορά. Ο Ορέστης Καρνέζης φυσικά και είναι ασυναγώνιστος.

-- Στην ίδια στήλη, εντοπίσαμε και το... νυχτοπερπάτημα του Μανόλο Χιμένεθ σε γλυφαδιώτικο στέκι. Το οποίο συνδυάστηκε με πολύ χορό. Ανταμοιβή για όσα έχει καταφέρει ως τώρα.

ΕΡΙΞΑΝ ΑΚΥΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

-- Ο Κώστας Μήτρογλου δεν ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη, διαβάσαμε στα "Red Files" του "ΓΑΥΡΟΥ". Ούτε οι Πειραιώτες σκέφτηκαν μια τέτοια προοπτική, δεδομένου του συμβολαίου που έχει ο διεθνής φορ στη Μαρσέιγ όντας ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του Σαμπιονά, ούτε ο Μήτρογλου ήθελε να φύγει. Αμφότεροι διέψευσαν το μεταγραφικό ρεπορτάζ της "Equipe" έστω και ετεροχρονισμένα.

ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

-- O "Πληροφοριοδότης" της "ΩΡΑΣ" μεταφέρει πως η -για πολλούς- δεδομένη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σαμπντόρια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη δεν είναι και τόσο δεδομένη. Μπορεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής ν' αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ για την προοπτική του εξωτερικού, τούτο πάντως δεν σημαίνει πως έχει... κλείσει ήδη στην ομάδα από τη Γένοβα. Γιατί τα δεδομένα ως το καλοκαίρι μπορεί ν' ανατραπούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK