Η γυναικεία παρέμβαση στ' αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και το μεγάλο "όχι" του Καμπιάσο στον... Μέσι!

Διαβάστε για το μεγαλοπρεπές "όχι" του Καμπιάσο στον... Μέσι, τη... συγγνώμη του Χιμένεθ στο αδικημένο ταλέντο και την επόμενη ομάδα του Γιόχανσον. Μάθε επίσης για τη γυναικεία παρέμβαση στ' αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, το μέλλον του Νταμπίζα και πώς ο Πετράκης φέρνει 900.000 στον ΠΑΣ.

Η γυναικεία παρέμβαση στ' αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και το μεγάλο "όχι" του Καμπιάσο στον... Μέσι!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ... ΝΤΟΥ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Αρχίζουμε τη... βόλτα μας με τη στήλη του " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥ" στη " LIVESPORT". ΠΑΟΚτσήδικο το πρώτο και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το θηλυκό "ντου" στ' αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Ατρόμητο. Η Μαρία Γκοτσάρεβα, το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη έστειλε το μήνυμα στους "ασπρόμαυρους", το οποίο ήταν το εξής: "Ο πρόεδρος μου ζήτησε να σας μεταφέρω τη συμβουλή του να ηρεμήσετε και να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας, αλλά και την επιθυμία του να βγούμε δεύτεροι, για να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κάτι που το θέλει πολύ και ο κόσμος."

Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ... 900.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πώς η έμπνευση του Γιάννη Πετράκη με τον Κόντε θα αποφέρει στον ΠΑΣ 900.000 ευρώ από την διαφαινόμενη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, ο κόουτς του "Άγιαξ" τσέκαρε VIDEO του Ισπανού και έδωσε το "ok" για τον ερχομό του, σημειώνοντας μάλιστα ότι θα τον μεταφέρει από τα πλάγια της επίθεσης στην κορυφή. Έχει μάτι ο Πετράκης... Μάλιστα, ο μάνατζερ του επιθετικού πριν τον "κλείσει" στην Ήπειρο είχε φάει πολλά "άκυρα" από Ελλάδα και Τουρκία, καθώς κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να δώσει χώρο και χρόνο σ' έναν παίκτη... Γ' Ισπανίας.

ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

Πάμε στη " SPORTDAY" και στον " ...τρελό του χωριού" που στα... χαμηλά περνάει ότι ο Νίκος Νταμπίζας δεν αποκλείεται σύντομα να έχει συνεργασία με την ΕΠΟ, η οποία ψάχνει τρόπους να αξιοποιήσει κι άλλους από τη φουρνιά του 2004. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νταμπίζας ακούγεται έντονα τις τελευταίες 48 ώρες για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, ενώ παλαιότερα είχε περάσει και από τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως βασικός υποψήφιος για την ίδια θέση.

"ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Ο ΜΑΝΟΣ"

"Ερυθρόλευκο", μεταγραφικό το παρασκήνιο του "τρελού" με θέμα τον Δημήτρη Μάνο. Το... κανόνι στης Football League με τα 19 γκολ πέρασε από... εξετάσεις στο ντέρμπι με τον Άρη. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 23χρονος φορ με την εμφάνισή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε το πράσινο φως από Πειραιά πλευρά, καθώς θεωρούν ότι αντέχει στην πίεση και δεν θα τον "πλακώσει" η βαριά φανέλα του Ολυμπιακού.

Η ΠΡΩΤΗ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ

Διάλογο Χιμένεθ - Τζανετόπουλου αποκαλύπτει η " ΩΡΑ" στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της. Συγκεκριμένα, διαβάζουμε ότι ο Ισπανός τα είπε με τον παροπλισμένο επί τριμήνου Άνταμ και του μετέφερε ότι τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και πως τον έχει αδικήσει: " Σε υπολογίζω και θα σου προσφέρω ευκαιρίες συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Γνωρίζω ότι είσαι αδικημένος, παραμένεις όμως στα πλάνα μου" ήταν τα λόγια του πρωταθληματικού κόουτς της ΑΕΚ στον 23χρονο. Για να δούμε βέβαια τι θα συμβεί και στην πράξη...

Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ... ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟ

Μένουμε στην " Ω" και εστιάζουμε στον έγκυρο " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" που αγγίζει το θέμα Μελιόπουλου που λογίζεται ως περίπτωση που στο μέλλον μπορεί να φτάσει αυτή του Μαυροπάνου. Στη στήλη διαβάζουμε ότι ο "Μελιό" δεν παίζει πλέον όσο στο παρελθόν, κι ότι τη θέση του έχει πάρει ο 21χρονος, πρώην παίκτης της ΑΕΚ Στράτος Σβάρνας, έχοντας εννέα γεμάτα 90λεπτα. Επίσης, η στήλη μας ενημερώνει ότι καλοκαίρι του '17 η Ένωση μπορούσε να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν το έκανε...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΛΕΙ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει... χαιρετήσει ήδη την ΑΕΚ, Ελλάδα και το μόνο που απομένει είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Το " SPORTIME" και ο " Agent Greek" αποκαλύπτει ότι εκτός από τη γαλλική Τουλούζ που... φλερτάρει από καιρό με τον μουντιαλικό Γιάκομπ, υπάρχει και η γερμανική Μάιντς. Το "μπουντελιγκάτο" ενδιαφέρον προέκυψε πρόσφατα αναφέρει το δημοσίευμα, γι' αυτό λεπτομέρειες για τα ποσά δεν έχουν "σπάσει".

ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ... ΜΕΣΙ Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο σύμφωνα με τον " Agent" δεν αρνήθηκε ευγενικά μόνο την πρόταση του Ολυμπιακού για να καθίσει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Ο Αργεντινός φέρεται να δέχθηκε κρούση από την εθνική του ομάδα που τον ήθελε για τεχνικό διευθυντή, ωστόσο ο "κούτσου" είπε "όχι" γιατί... τρέμει να μετακομίσει στην πατρίδα του μόνιμα. Δεν το θεωρεί ασφαλές κι αυτός είναι ο λόγος που "ψάχνεται" κοντά στην Ιταλία, εκεί όπου ζει η οικογένειά του. Η φαμίλια Καμπιάσο εδρεύει στο Μιλάνο.

ΕΜ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK