Η κακή ζωή του Τσάβες και τα λόγια του Χιμένεθ στον Βιγιαφάνιες

Τι έκανε ο Αντρέ Τσάβες στην Αθήνα και δεν δικαιολογούσε τη ζωή ποδοσφαιριστή; Τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στον Λούκα Βιγιαφάνιες πριν υψώσει το μεσαίο του δάχτυλο στη Λεωφόρο; Ποιος Κερκυραίος... προκαλούσε τον Ολυμπιακό και γιατί ανησυχεί ο Μακ; Τα ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η κακή ζωή του Τσάβες και τα λόγια του Χιμένεθ στον Βιγιαφάνιες

Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Όπως διαβάζουμε στην "Ώρα για Σπορ", η ΑΕΚ καλοβλέπει την περίπτωση του Λουίς Ρότσα, του Πορτογάλου ακραίου μπακ του Παναιτωλικού.

Ο νεαρός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στην Ένωση έτσι κι αλλιώς ψάχνουν έναν παίκτη να ντουμπλάρει τον Έλντερ Λόπες. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, αλλά ο Γενάρης είναι κοντά...

Η ΚΑΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΑΝΕΣ

Θέμα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό μετά και την απόφαση του Αντρέ Τσάβες να πάρει το αεροπλάνο για Αργεντινή χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Σύμφωνα με τη Sportime, ο παίκτης δεν έκανε καθόλου καλή ζωή το τελευταίο διάστημα. Έχει κάνει πολλά νυχτοπερπατήματα, τα οποία δεν αρμόζουν σε ποδοσφαιριστή για τον οποίο μια ομάδα έχει δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για τα δεδομένα της.

Παράλληλα, φέρει ευθύνη για το γεγονός ότι καθυστέρησε τόσο πολύ την αποθεραπεία του. Μάλιστα έχασε και 2 προκαθορισμένες αποθεραπείες στο Κορωπί στις οποίες δεν πήγε. Εικόνα αδιαφορίας.

Η ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚ

Μπορεί ο Ρόμπερτ Μακ να έχει αγωνιστεί στα 11 από τα 12 ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως διαβάζουμε στη LiveSport, μόνο σε ένα από αυτά (κόντρα στον Λεβαδειακό) έβγαλε όλο το 90λεπτο. Ο Σλοβάκος νιώθε ανήσυχος και πιστεύει ότι δεν αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε από τον Δικέφαλο του Βορρά. Παράλληλα, φοβάται πως αν συνεχιστεί αυτό κινδυνεύει και η θέση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ

Όπως διαβάζουμε στον "Γαύρο" υπήρχε ένας παίκτης της Κέρκυρας, ο οποίος... προκαλούσε αρκετά τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος μάλιστα είχε περάσει κι ένα φεγγάρι από τους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Επστάιν προσπάθησε να εκμαιεύσει την κόκκινη κάρτα του Ελαμπντελαουί, ενώ προκαλούσε συνεχώς τους φιλοξενούμενους με τις κινήσεις και τις αντιδράσεις του στο γήπεδο.

ΤΑ... ΕΧΩΣΕ ΣΕ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την κίνηση του Μανόλο Χιμένεθ να υψώσει το μεσαίο του δάχτυλο στη Λεωφόρο αποκαλύπτει η στήλη "True Stories" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ισπανός κόουτς είχε τρελαθεί με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος έβριζε συνεχώς εκείνον, αλλά και τον Λόπες.

Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν αποβληθεί, δεν το έκανε για να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές όπως είπε στην απολογία του, αλλά για να... στολίσει τον Βιγιαφάνιες, στον οποίο είπε μεταξύ άλλων "δεν σου αξίζει να είσαι ποδοσφαιριστής και να φοράς αυτή τη σπουδαία φανέλα. Είσαι ντροπή για το ποδόσφαιρο". Η χειρονομία του Χιμένεθ στη συνέχεια απευθυνόταν σε έναν τύπο στην κερκίδα που έβριζε συνεχώς τη μητέρα του στα ελληνικά και τα ιταλικά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK