Η κάψα του Λουτσέσκου, τα νυχτοπερπατήματα του Καντουρί κι ο φορ που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ποιος ήταν ο νούμερο ένα στόχος του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αντί-Τσίριροτ που τελικά δεν ήρθε; Τι λέγεται στην Θεσσαλονίκη για τις βραδινές εξόδους του Ελ Καντουρί; Ποιον φορ ήθελε μέχρι... τέλους ο Ολυμπιακός και τι ατάκα ξεστόμισε ο Ζντιέλαρ; Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η κάψα του Λουτσέσκου, τα νυχτοπερπατήματα του Καντουρί κι ο φορ που ήθελε ο Ολυμπιακός

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Η ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

Ούτε ο Μουλέν (που πήρε ο ΠΑΟΚ), ούτε ο Κουρμπέλης (που πήγε να πάρει) ήταν η πρώτη επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αντί-Τσίμιροτ, όπως διαβάζουμε στη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "ΓΑΤΑ".

Ο Γκαστόν Μπρούκμαν, ο 25χρονος Ουρουγουανός μέσος της Πεσκάρα, ήταν αυτός που ήθελε ο Ρουμάνος κόουτς, αλλά δεν του "έκατσε".

ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε ακόμη ένα παρασκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε είναι η δεύτερη φορά που ο Ελ Καντουρί... αυτο-τραυματίστηκε στο ξεκίνημα αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν αρχίσει διάφορα σχόλια για τις βραδινές βόλτες του Καντουρί στην Αριστοτέλους και την αγάπη του στο ουίσκι με κόλα. Μερακλής.

ΗΘΕΛΕ ΟΚΑΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η στήλη "μεγενθύνσεις" του "Γαύρου" αποκαλύπτει το όνομα του επιθετικού που πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή να αποκτήσει ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον 28χρονος Ιταλό σέντερ φορ της Γουότφορντ, Στέφανο Οκάκα, ο οποίος αρνήθηκε όχι μόνο τον Πειραιά, αλλά γενικά να αποχωρήσει από την ομάδα του.

ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΤΟΥ ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε και τις ατάκες του Σάσα Ζντιέλαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Βελιγραφίου με αφορμή τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν.

Φυσικά, αυτό που κάνει εντύπωση από αυτά που είπε, είναι οι τσακωμοί που είχε ο Ζντιέλαρ στις προπονήσεις του Ρέντη, αφού δηλώνει φανατικός οπαδός της Παρτιζάν, ενώ οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού στηρίζουν τον Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα, είπε πως θέλει να αντιμετωπίσει τους "ερυθρόλευκους" με την νέα του ομάδα στην Ευρώπη, για να αποδείξει ότι η Παρτιζάν είναι καλύτερη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK