Η λάθος υπογραφή του Βιγιαφάνιες, η ομάδα - πόθος του Μάρκο Σίλβα και ο Δεσπότης που... πρότεινε προπονητή στη Δόξα!

Ποιες ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα του απολυμένου Μάρκο Σίλβα, τι κάνουν οι Γιώργος Σαμαράς και Μιχάλης Σηφάκης στην Τουρκία, σε τι χαρτί έβαλε άθελά του υπογραφή ο Βιγιαφάνιες και το εκμεταλλεύεται ο Παναθηναϊκό και γιατί ο Σαλάχ... επηρεάζει τον Ουάρντα; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η λάθος υπογραφή του Βιγιαφάνιες, η ομάδα - πόθος του Μάρκο Σίλβα και ο Δεσπότης που... πρότεινε προπονητή στη Δόξα!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΛΥΑΔΥΝΑΜΗ

Όσα συνέβησαν στη Λάρισα αναδεικνύουν μια μεγάλη αδυναμία της ΑΕΚ, ίσως μεγαλύτερη και από την ανάγκη κάποιας μεταγραφής, όπως διαβάζουμε στη στήλη "Ψίθυροι" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ". Πως εάν δεν ασχοληθεί ο Μελισσανίδης με πράγματα που ξεκινούν από την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας και φτάνουν έως την τελευταία λεπτομέρεια, δύσκολα γίνεται δουλειά.

Όπως για παράδειγμα συνέβη κάποιες ώρες μετά το ματς στη Λάρισα και τα διαιτητικά παράπονα, όπου υπήρξαν πολλά... καρφώματα από Πειραιά μεριά και μόνο με χρονοκαθυστέρηση κάτι ψέλλισαν από την ΑΕΚ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΦΑΚΗΣ

Τους ξεχάσατε; Γιώργος Σαμαράς και Μιχάλης Σηφάλης αγωνίζονται μαζί στην Σάμσουνσπορ της Τουρκίας (2η κατηγορία) και μάλιστα επέστρεψαν και οι δύο στην ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport" πάντως, ψάχνονται για μεταγραφή - μόλις 6 μήνες μετά την μετακίνηση τους στη Τουρκία- για αυτό θέλουν να πιάσουν καλή απόδοση στα ματς που απομένουν. Βέβαια, η ομάδα τους είναι 14η και απειλείται με... φούντο, οπότε πρέπει να βιαστούν.

Ο ΣΑΛΑΧ ΚΑΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ

Ο Αμρ Ουάρντα έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο, όμως μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον "Τρελό του Χωριού" της "SportDay" ήδη στον Δικέφαλο του Βορρά τον περιμένουν πώς και πώς για την καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά ο Αιγύπτιος φαίνεται να προτιμά να παραμείνει στον Ατρόμητο όπου απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Βέβαια, υπάρχει ακόμη ένας παράγοντας...

Η Αίγυπτος έχει προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας και στο ρόστερ της υπάρχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στον οποίο θα είναι στραμμένοι όλοι οι προβολείς. Ο Ουάρντα εφόσον είναι στην αποστολή της χώρας του για το Μουντιάλ, θα προσπαθήσει να κλέψει λίγη από τη λάμψη του συμπατριώτη του και... ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει!

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΟΧΙ" Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ

Δεν τον... χάλασε και ιδιαίτερα η απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Γουότφορντ τον Μάρκο Σίλβα. Βλέπετε έχει ... πέραση ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού στο Νησί και όπως αποκαλύπτει η στήλη "Agent Greek" της "Sportime", ο μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες, δέχθηκε ήδη μια κρούση από τη Σαουθάμπτον η οποία ετοιμάζεται να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο (τον οποίο ήθελε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός).

Βέβαια, υπάρχει και μια πρόταση όπως διαβάζουμε στην οποία ο Μάρκο Σίλβα δεν θα το σκεφτόταν λεπτό και θα απαντούσε "ΝΑΙ" άμεσα. Ποια μπορεί να είναι;

Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΥΠΕΡ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ

Στην ίδια στήλη της εφημερίδα διαβάζουμε ένα ακόμη ζουμερό παρασκήνιο, το οποίο έχει να κάνει με τον Νίκος Κωστένογλου. Ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ είναι βαθιά θρησκευόμενος, κάτι το οποίο είναι γνωστό.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δεχθεί κι αυτός μια χείρα... βοηθείας. Για να πάει στη Δόξα Δράμας έφτασε να μιλήσει με καλά λόγια για εκείνον μέχρι και ο Δεσπότης Δράμας.

Η ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

Την υπογραφή μας πρέπει να προσέχουμε πού τη βάζουμε έτσι Λούκας; Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού πάντως σύμφωνα με τη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "ΓΑΤΑ" δεν ήταν και τόσο προσεκτικός και ήταν ο μόνος που - κατα λάθος, μαζί με ένα άλο χαρτί - υπέγραψε τον διακανονισμό που είχε προτείνει στους παίκτες η διοίκηση και προέβλεπε την αποπληρωμή τους στο τέλος Γενάρη με τα λεφτά της δόσης Μπεργκ, η οποία αναμένεται από την Αλ Αΐν.

Ο Βιγιαφάνιες λοιπόν, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή κι αυτό προφανώς το εκμεταλλεύεται το "τριφύλλι".

ΤΑ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ

Αρχική πρόθεση του Αρσέν Βενγκέρ ήταν να παραχωρηθεί δανεικός ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος από την Άρσεναλ, προκειμένου να... ψηθεί.

Απ' ότι διαβάζουμε στη στήλη "Ο Πληροφοριοδότης" της "Ώρας των Σπορ", όμως, οι συζητήσεις που είχαν οι "κανονιέρηδες" με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, αλλά και μια ομάδα της Championship δεν είχαν το αποτέλεσμα που ήθελαν κι έτσι ο νεαρός Έλληνας αμυντικός έμεινε Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK