Η... μισή Θεσσαλονίκη υπέρ Ολυμπιακού και το σχέδιο για Λαΐφη-Καρσελά

Γιατί ο Άρης και ο Ηρακλής υποστηρίζουν... Ολυμπιακό στη διαμάχη με τον ΠΑΟΚ; Ποιος είναι ο νέος "Μαυροπάνος" που στάμπαρε η Νόριτς, τι τρέχει με τον Μάριν και ποιο είναι το σχέδιο της Σταντάρ για τους Λαΐφη και Καρσελά; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ... ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το "Μια πόλη, μια ομάδα" που χρησιμοποιεί ως μότο του φέτος ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου στις άλλες δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρη και Ηρακλή, όπως διαβάζουμε στην στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" στην "ΓΑΤΑ".

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους φιλάθλους των άλλων δύο, ο Άρης έχει περισσότερα πρωταθλήματα (3 έναντι 2), ενώ ο Ηρακλής είναι η γηραιότερη ομάδα. Με αυτά και με αυτά, οι δυο τους είναι πλέον υπέρ του... Ολυμπιακού στην κόντρα με τον ΠΑΟΚ.

ΝΕΟΣ "ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ"

Η μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ έχει κάνει όλο και περισσότερους αγγλικούς συλλόγους να ρίχνουν... ματιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να βρουν αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών.

Κάτι τέτοιο έχει κάνει και η Νόριτς όπως διαβάζουμε στην στήλη του "Πληροφοριοδότη" στην "Ώρα των Σπορ" και έχει ξεχωρίσει τον 21χρονος δεξιό μπακ χαφ της ΑΕΛ, Γιάννη Μασούρα. Ο νεαρός κάνει φέτος τρομερή σεζόν και εκτός από τους Άγγλους έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

ΒΕΛΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΛΑΪΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΣΕΛΑ

Στις "Μεγεθύνσεις" του "ΓΑΥΡΟΥ" διαβάζουμε για το σχέδιο της Σταντάρ Λιέγης να αποκτήσεις... δύο "ερυθρόλευκους". Μετά την πώληση του Ορλάντο Σα στην Κίνα, μπήκαν στα ταμεία του βελγικού συλλόγου περίπου 8.000.000 ευρώ. Ένα ποσό που θέλουν τώρα να το σπρώξουν για να αγοράσουν τα δικαιώματα των Λαΐφη, Καρσελά και Καβάντα, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα.

Η ρήτρα για τον Κύπριο είναι στο 1μιση εκατομμύριο, στα 2μιση για τον Μαροκινό και στο 1μιση μύριο για τον τρίτο που ανήκει στην Γαλατά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ-ΘΑΥΜΑ"

Στην ίδια εφημερίδα και τη στήλη "Red Files" διαβάζουμε για την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός στην Σλάβια Σόφιας για τον 18χρονο Έλληνα τερματοφύλακαμ, Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση.

Πάντως, άνθρωποι της Σλάβια δεν αρνούνται την επίσημη προσέγγιση που έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά θεωρούν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να δώσουν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν τον νεαρό κίπερ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Μετά την Γερμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία και την Τουρκία, Έλληνες μάνατζερ ανοίγουν γραφεία και στην Ελβετία, όπως διαβάζουμε στον "Κλικαδόρο" της "LiveSport". Γιατί; Επειδή με τις αλλαγές που έχουν γίνει στη φορολογία, η Ελβετία συμφέρει πλέον περισσότερο από την Ελλάδα τους Έλληνες μάνατζερ για τις δουλειές τους.

ΑΝΟΙΓΕΙ ''ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΝΤΣΟΝ'' Η ΑΕΚ

Ξανά στο προσκήνιο ήρθε για την Ένωση το όνομα του Μάντσον του Ατρομήτου. Αν και αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ τον είχε... απορρίψει γιατί όπως έλεγε δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι, φάνηκε πως άλλαξε γνώμη στο τελευταίο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, βλέποντάς τον, σύμφωνα με τη στήλη "Τρελός του Χωριού" στην "SportDay".

Με ένα λογικό ποσό πάντως αν τον θέλει θα μπορέσει να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ... ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝ

Η καλή κατάσταση του Μάρκο Μάριν δεν περνάει απαρατήρητη από τις ομάδες της Bundesliga, σύμφωνα με την ίδια στήλη της εφημερίδας.

Ο Γερμανός άσος του Ολυμπιακού έχει... εμπορικό όνομα, οι συμπατριώτες του τον έχουν σε εκτίμηση κι αν συνεχίσει έτσι, τότε η πρόταση δεν θα αργήσει να έρθει από κάποιο σύλλογο. Μένει να δούμε αν και ο ίδιος θα έχει την επιθυμία να επαναπατριστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK