Η Νιούκαστλ που "βλέπει" νέο... Μαυροπάνο και η συνεργασία ΠΑΣ-Άρσεναλ που έμεινε στη μέση

Να γίνει... Άρσεναλ φαίνεται πως θέλει η Νιούκαστλ, με τον Ράφα Μπενίτεθ να βάζει στόχο τον νέο... Μαυροπάνο. Γιατί η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τους "κανονιέρηδες" έμεινε στη μέση; Ποιον "ερυθρόλευκο" θέλει δανεικό ο Πανιώνιος και πού οδεύει ο Μίλιτς; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η Νιούκαστλ που "βλέπει" νέο... Μαυροπάνο και η συνεργασία ΠΑΣ-Άρσεναλ που έμεινε στη μέση

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΞΕΝΑ "ΜΑΤΙΑ" ΓΙΑ ΔΥΟ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ"

Σκάουτ από ομάδες του εξωτερικού βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο και μάλιστα έμειναν και ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην "Πράσινη", στο γήπεδο του Παναθηναϊκού βρέθηκαν άνθρωποι από ομάδες της Ιταλίας οι οποίες εστίασαν στον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ για τον Βιγιαφάνες ταξίδεψε άνθρωπος από ομάδα της Γαλλίας.

Η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΑΡΣΕΝΑΛ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "ΓΑΤΑ", η Νιούκαστλ θέλει να μιμηθεί τη στρατηγική της Άρσεναλ και να "κλέψει" από νωρίς έναν νεαρό Έλληνα αμυντικό, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο. Μιλάμε για τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης, τον οποίο θέλει ο Ράφα Μπενίτεθ στην ομάδα του είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι. Βέβαια, ο Χρήστος Πανόπουλος είναι σκληρός διαπραγματευτής και θέλει να "χτυπήσει" ρεκόρ πώλησης αλά... Μαυροπάνου με τον 18χρονο στόπερ του. Μην ξεχνάμε ότι για τον παίκτη της Ξάνθης έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός.

ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στην ίδια στήλη της εφημερίδας διαβάζουμε πως ο Πανιώνιος στοχεύει σε έναν... ερυθρόλευκο δανεισμό. Πιο συγκεκριμένα, οι "κυανέρυθροι" ψάχνονται για επιθετικογεννή ποδοσφαιριστή και ήδη εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ανδρούτσου, Μανθάτη, Βέργου και Βρουσάι.

Η ΜΑΛΑΓΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΓΕ

Μετά από την αποτυχημένη θητεία του στην Κίνα για την Τιαντζίν Τέντα, ο Μπράουν Ιντέγε είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη. Σύμφωνα με το "Φως των Σπορ", η Μάλαγα, στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο Μάριο Ουσίγιος (πρώην του Ολυμπιακού) έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Αφρικανού για να τον αποκτήσει. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι...

ΠΡΟΣ ΚΡΟΑΤΙΑ Ο ΜΙΛΙΤΣ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Ολυμπιακός και ο Χρβόγιε Μίλιτς έχουν προσφορά μόνο από την Χάιντουκ Σπλιτ, η οποία ενδέχεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του μπακ που πέρασε και δεν... ακούμπησε στο λιμάνι. Η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Μακάμπι Χάιφα έχουν ενδιαφερθεί, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ... ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Ένα παρασκήνιο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάζουμε στη στήλη "The Sunday Files" της "LiveSport". Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο περιθώριο της μεταγραφής του Μαρυοπάνου στην Άρσεναλ, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ βρήκαν την ευκαιρία και άνοιξαν κουβέντα για ενδεχόμενη συνεργασία με τους "κανονιέρηδες". Οι Λονδρέζοι δεν ήταν αρνητικοί, αλλά όταν έγινε αναφορά στις υποδομές και τις γηπεδικές συνθήκες της ομάδας των Ιωαννίνων, άλλαξαν αμέσως κουβέντα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK