Η "παντόφλα" στον Καρνέζη και ο Βιγιαφάνιες που τα είδε όλα στην προπόνηση

Η προπόνηση του Λούκας Βιγιαφάνιες με τον... κολλητό του Ταγίπ Ερντογάν(!!), η πρόταση για ελληνοποίηση που προκάλεσε αντιδράσεις, οι "κομμένοι" παίκτες γνωστού μάνατζερ στον Ολυμπιακό και η... κρεβατομουρμούρα που φέρνει τον Καρνέζη στην Ελλάδα. Τα καλύτερα παρασκήνια του Τύπου της Πέμπτης σε ένα κείμενο.

Η "παντόφλα" στον Καρνέζη και ο Βιγιαφάνιες που τα είδε όλα στην προπόνηση

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

-- Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν ήξερε που... έμπλεκε στην Τουρκία και το έμαθε από την καλή όπως διαβάζουμε στην Livesport και τον " ΚΛΙΚΑδόρο ". Ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ έχει ιδιαίτερη σχέση με το κυβερνών κόμμα στην Τουρκία, οπότε έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση με σκοπό να φέρει μεγάλα αστέρια και ακριβές μεταγραφές.

Εκείνο βέβαια που άφησε... κάγκελο τον Αργεντινό είναι πως ο Χασάν Κουβούσογλου πήρε μέρος στο προπονητικό διπλό! Μάλιστα δεν έβγαινε εκτός μέχρι να... σκοράρει (ή να τον αφήσουν να σκοράρει) με κεφαλιά. Για τέτοια "μεγαλεία" μιλάμε.

-- Σιγά-σιγά οι πελάτες του μάνατζερ Ραμαντάνι αποχωρούν από τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη έφυγε ο Μίλιτς, ενώ ακολουθάει και ο Σάσα Ζντιέλαρ. Ποιος απομένει; Ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος όμως είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας και από τους κορυφαίους φέτος.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως η ΕΠΣ Αθηνών έριξε την πρόταση να υπάρχουν υποχρεωτικά τουλάχιστον δέκα Έλληνες ποδοσφαιbριστές στα ρόστερ των ομάδων της Super League Σουρωτή και τέσσερις στην ενδεκάδα για τα ματς κυπέλλου. Αυτή η πρόταση έφερε αντιδράσεις όμως...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ... ΑΛΛΟΥ

-- Όπως διαβάζουμε στη εφημερίδα Γαύρος ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει το 50% των δικαιωμάτων του Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό το 2013 όμως δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ομάδας και δόθηκε δανεικός. Το 2017 η Παρτίζαν τον απέκτησε, με τους ερυθρόλευκους να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης.

Όλα αυτά με αφορμή το ενδιαφέρον της Αμιάν για τον Μαυροβούνιο εξτρέμ, με τους Γάλλους να προσφέρουν περίπου 2.000.000€ για την απόκτηση του!

ΤΟ ΞΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

-- Πάμε στην Ώρα των Σπορ και τον " Πληροφοριοδότη ". Όπως διαβάζουμε στη στήλη ο "γάμος" ΑΕΛ - Μόρα έγινε με καθυστέρηση... οκτώ μηνών! Βλέπετε ο έμπειρος αμυντικός ήταν να υπογράψει το καλοκαίρι στον Κάμπο, όμως τον έκοψε ο, τότε, προπονητής της ομάδας Αντρέ Πάους.

Ο Αλέξης Κούγιας σεβάστηκε την επιθυμία του τεχνικού και έτσι ο Μόρας κατέληξε στον Παναιτωλικό. Τώρα που ο Πάους δεν υπάρχει και ο έμπειρος στόπερ έμεινε ελεύθερος, η μεταγραφή ήταν απλά θέμα χρόνου.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Παναθηναϊκός έριξε εκ νέου το όνομα του Γιώργου Γιακουμάκη στο τραπέζι ως αντάλλαγμα με δανεισμό για τη μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ, όμως οι "κίτρινοι" ήταν ανένδοτοι. "Δεν φεύγει με τίποτα", ήταν η απάντηση.

Η ΚΟΚΚΙΝΗ... ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

-- Κλείνουμε με Sportime και " Agent Greek ". Η... κρεβατομουρμούρα είναι πιθανό να φέρει τον Καρνέζη πίσω στην Ελλάδα; Ίσως... Η σύντροφος του έμπειρου τερματοφύλακα κουράστηκε στην ξενιτιά και θέλει να γυρίσει στην χώρα μας. Κάπως έτσι προέκυψε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Το θέμα βέβαια δεν είναι εύκολο, αφού ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την Ουντινέζε μέχρι το 2020 και οι ερυθρόλευκοι μία... ντουζίνα τερματοφύλακες. Βέβαια δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί για τον Καρνέζη η Νότιγχαμ Φόρεστ το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως και να έχει η... κρούση έγινε και έχει ερυθρόλευκο χρώμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK