Η τιμή του "Πρίγιο", η νέα... ομάδα του Καπίνο και ο Χιμένεθ που "ανέστησε" τον ΟΣΦΠ!

Το Contra.gr... ξεσκόνισε τον αθλητικό Τύπο και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας. Ποια αντίπαλος της ΑΕΚ "σφράγιζει" τα γκολπόστ της με τον Καπίνο και γιατί στην Ένωση υπάρχει κόσμος που υποβαθμίζει τις ισοπαλίες με τη Μίλαν; Διαβάστε επίσης με πόσα φεύγει ο Πρίγιοβιτς και τι συμβαίνει με Ουάρντα.

Η τιμή του "Πρίγιο", η νέα... ομάδα του Καπίνο και ο Χιμένεθ που "ανέστησε" τον ΟΣΦΠ!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

"ΕΦΑΓΕ" ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Αρχίζουμε να... ξεσκονίζουμε τα παρασκήνια των εφημερίδων με το " ΕΘΝΟΣ ", και το μάτι μας πέφτει στο βελγικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει δημοσίευμα για τον Στέφανο Καπίνο. Η πρωτοπόρος Μπριζ, την οποία η ΑΕΚ έστειλε εκτός Europa League φέρεται να είναι " ζεστή" για τον Έλληνα πορτιέρε του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν οι Βέλγοι του Ιβάν Λέκο θα προχωρήσουν σε προσφορά για αγορά ή δανεισμό του Καπίνο. Στο λιμάνι, πάντως, είναι ανοιχτοί και στα δύο ενδεχόμενα. Με το αζημίωτο φυσικά...

ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Προχωράμε στη " ΓΑΤΑ " και μένουμε στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ " και ενημερωνόμαστε με πόσα...μύρια "σπρώχνει" ο ΠΑΟΚ τον "μπόμπερ" του, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη μανατζερική πιάτσα κυκλοφορεί έντονα ότι με 4 μέχρι 4,5 εκατ. ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης) οι Θεσσαλονικείς βάζουν και... κορδέλα στον διεθνή Σέρβο επιθετικό. Ο "Πρίγιο" είχε κοστίσει στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη 1,8 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια ακουγόταν ότι η τιμή του άρχιζε από 7 έως 10.000.000 ευρώ!

"ΑΝΕΣΤΗΣΕ" ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΧΙΜΕΝΕΘ

Ο " τρελός του χωριού " γράφει στη σημερινή " SPORTDAY " για τον Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα, στη στήλη αναφέρεται πως υπάρχει κόσμος στο Μαρούσι που λέει ότι ο Ισπανός προπονητής θεωρεί τον εαυτό του αναμορφωτή της ομάδας. Μόνο που όπως διαβάζουμε αρκετοί... στράβωσαν επειδή η ΑΕΚ λύγισε στην προοπτική της κορυφής και αυτό το χρεώνουν στον Μανόλο! Τονίστηκε μάλιστα από ανθρώπους που βγάζουν "σπυριά" με τον τεχνικό της Ένωσης, ότι με τα καμώματα του σε Τρίπολη, Ξάνθη αλλά και στο ΟΑΚΑ με Απόλλωνα "ανέστησε" τον Ολυμπιακό: " Αν είχαμε φύγει τότε πέντε ή επτά βαθμούς, θα είχαν διαλυθεί" αναφέρει το δημοσίευμα ενώ εκείνοι που τα έχουν με τον Ισπανό κόουτς δεν... παρασύρονται κι από τις δύο ευρώ - ισοπαλίες με την Μίλαν, σχολιάζοντας ως εξής: " Ποια Μίλαν; Εδώ τη διέσυρε η Βερόνα..."

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ;

Στην " ΩΡΑ " ο " Πληροφοριοδότης " δίνει το ρεπορτάζ για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος, ενδεχομένως να μην κάνει ποτέ την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει κλαμπ από Ιταλία και Γαλλία που τον παρακολουθούν στενά και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK