Κάναντι για Παναθηναϊκό, Ρώσοι για Ανσαριφάρντ

Ανησυχία στον Ατρόμητο για Κάναντι μετά τις φήμες για συζήτηση περί Παναθηναϊκού, Ο Βιάνα που μένει στην Μπράγκα με σκοπό να γίνει... Ρέτσος, ποιος παίκτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με σκοπό να γίνει βασικός και αναντικατάστατος. Τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου σε ένα κείμενο.

Κάναντι για Παναθηναϊκό, Ρώσοι για Ανσαριφάρντ
kanati ansarifard

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

-- Ξεκινάμε την ανάγνωση με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Ρωσικό ενδιαφέρον για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ! Σύμφωνα με την εφημερίδα οι υψηλές... πτώσεις του Ιρανού επιθετικού έχουν συγκεντρώσει πολλά βλέμματα από την Ρωσία, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την πατρίδα του. Τώρα αν αυτό μετουσιωθεί σε πρόταση θα το δούμε.

-- Συνεχίζοντας στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Παναθηναϊκός χρωστάει χρήματα ακόμα και στον... Χάρη Μαυρία. Παρότι οι "πράσινοι" πήραν πάνω από 3.000.000€ από την πώλησης του, έχουν ακόμα οφειλές προς τον παίκτη, που δεν τραβάει το σχοινί όμως. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επαφές μέχρι και στην... Αμερική με επιχειρηματίες για τη σωτηρία του "τριφυλλιού".

ΚΑΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

-- Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Γάτα η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ρευστή. Δεν -- γνωρίζουμε ακόμα ποια διοίκηση θα υπάρχει το καλοκαίρι, αν θα τιμωρηθεί η ομάδα, αν θα μπει κάποια μεγάλη εταιρία μέσα με μπροστάρη τον Γιαννακόπουλο. Όλα είναι στον αέρα.

Πάντως μάνατζερ είχε επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο και μέσα στους προπονητές που του πρότεινε ήταν και ο... Νταμίρ Κάναντι! Ο Αυστριακός τεχνικός που κάνει παπάδες φέτος με τον Ατρόμητο.

-- Σύμφωνα με την εφημερίδα στο Περιστέρι μάλιστα έχουν... υποψιαστεί πως κάτι συμβαίνει, αφού ακόμα υπογραφές για ανανέωση δεν έχουν πέσει. Παρότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

ΧΑΡΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!

-- Πάμε και στο Sportime . Ο Χάρης Χαρίσης έκανε εντυπωσιακό ξεκίνησε στο Βέλγιο με την Σιντ Τρούιντεν, αλλά ένας τραυματισμός στους κοιλιακούς τον έχει αφήσει νοκ άουτ εδώ και μήνες. Στον ΠΑΟΚ πάντως αναγνωρίζουν το λάθος τους με τον νεαρό μέσο και έδωσαν σήμα... επιστροφής το καλοκαίρι!

Οι Κάνιας, Σάκχοφ μάλλον θα κουνήσουν μαντήλι οπότε ο Έλληνας άσος προορίζεται για βασικός. Βέβαια, η βελγική ομάδα έχει ρήτρα αγοράς ύψους 1.500.000€, αλλά είναι άγνωστο αν θα την ενεργοποιήσει μετά τον τραυματισμό του παίκτη.

ΚΡΑΤΑΕΙ ΒΙΑΝΑ

Κλείνουμε με Γαύρο . Ο Μπρούνο Βιάνα έχει γραφτεί πολλές φορές πως παραμένει στην Μπράγκα, αφού οι Πορτογάλοι θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα και θα τον αγοράσουν από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος έχει να κάνει με τις καλές του εμφανίσεις και το ενδιαφέρον που υπάρχει από Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από αυτούς είναι η Λάτσιο που φέρεται να προσφέρει 8.000.000€ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Στην Μπράγκα πάντως σκέφτονται να τον κρατήσουν και την επόμενη περίοδο, έτσι ώστε να διπλασιάσουν την αξία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK