Ξαφνικά νέος προορισμός για Μάρκο Σίλβα!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και αυτή δεν είναι η Κρίσταλ Πάλας.

Ο Μάρκο Σίλβα επιμένει αγγλικά, καθώς με νέα δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γουότφορντ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να κρατήσει τη Χαλ στην Premier League, παρά το γεγονός ότι τη μεταμόρφωσε αγωνιστικά και η δουλειά του αναγνωρίστηκε καθολικά, όμως φαίνεται πως θα έχει νέα ευκαιρία να πετύχει τους στόχους του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σημειώνεται ότι για τον Πορτογάλο προπονητή υπήρχε ως προοπτική και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κρίσταλ Πάλας, σενάριο ωστόσο που δεν κέρδισε πολλούς... πόντους.

Στη Γουότφορντ, εφόσον υπάρξει τελικά συμφωνία, ο Μάρκο Σίλβα θα συναντήσει τον Μάρκο Χολέμπας, με τον οποίο δεν συνέπεσε στον Ολυμπιακό.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!