Ξαφνικά νέος προορισμός για Μάρκο Σίλβα!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και αυτή δεν είναι η Κρίσταλ Πάλας.

Hull City manager Marco Silva reacts on the touchline, during the English Premier League soccer match between Hull City and West Ham United, at the KCOM Stadium, in Hull, England, Saturday April 1, 2017.  (Richard Sellers/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva reacts on the touchline, during the English Premier League soccer match between Hull City and West Ham United, at the KCOM Stadium, in Hull, England, Saturday April 1, 2017. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Ο Μάρκο Σίλβα επιμένει αγγλικά, καθώς με νέα δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γουότφορντ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να κρατήσει τη Χαλ στην Premier League, παρά το γεγονός ότι τη μεταμόρφωσε αγωνιστικά και η δουλειά του αναγνωρίστηκε καθολικά, όμως φαίνεται πως θα έχει νέα ευκαιρία να πετύχει τους στόχους του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σημειώνεται ότι για τον Πορτογάλο προπονητή υπήρχε ως προοπτική και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κρίσταλ Πάλας, σενάριο ωστόσο που δεν κέρδισε πολλούς... πόντους.

Στη Γουότφορντ, εφόσον υπάρξει τελικά συμφωνία, ο Μάρκο Σίλβα θα συναντήσει τον Μάρκο Χολέμπας, με τον οποίο δεν συνέπεσε στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK