Μαρινάκης-Χάσι... μαζί, το "δώρο" στην ΕΠΟ και η επιστροφή Μάρκο!

Οι σκέψεις του Μπέσνικ Χάσι να επισκεφθεί το "Καμπ Νόου" για να δει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και η εισήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για ΕΠΟ και "Καραϊσκάκης". O "παλιόφιλος" Μάρκο που "φλερτάρει" με Θράκη μεριά και δεν αποκλείονται εξελίξεις. Αυτά είναι τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

Μαρινάκης-Χάσι... μαζί, το "δώρο" στην ΕΠΟ και η επιστροφή Μάρκο!

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΙ... ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "ΓΑΤΑΣ" στη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" δεν αποκλείεται το βράδυ της Τετάρτης, ο Μπέσνικ Χάσι να βρεθεί στο "Καμπ Νόου" για να δει από κοντά, για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό.

Η στήλη αναφέρει ότι ο πρώην τεχνικός των "ερυθρόλευκων" έχει δει παιχνίδια του Ολυμπιακού στην τηλεόραση, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει από κοντά, παρέα με τον μάνατζερ του Μότζι Μπαγιάτ ο οποίος εκπροσωπεί επίσης τους Ζιλέ και Προτό, ποδοσφαιριστές δηλαδή οι οποίοι αγωνίζονται στους πρωταθλητές και αποτέλεσαν επιλογή του πρώην τεχνικού τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στο καταλανικό γήπεδο θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Λέτε να συναντηθούν;..

ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;..

Η εφημερίδα "SPORTDAY" παρουσιάζει στη στήλη "Ο τρελός του χωριού" το ενδεχόμενο της εκ νέου συνεργασίας μεταξύ του Μάρκο Μαρκόφσκι και της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πανόπουλος έχει σε τεράστια εκτίμηση τον επιθετικό, ενώ ο ίδιος δεν βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Παναιτωλικό, γεγονός που τον μετατρέπει σε... φευγάτο από το Γενάρη κιόλας.

"ΔΩΡΟ" Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ"

Ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο φύλλο της Πέμπτης (12/10) αποκαλύπτει ότι κατόπιν εισήγησης του Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΕΠΟ έχει πάρει το "Καραϊσκάκης" για τα ματς της Εθνικής, χωρίς να πληρώνει μίσθωμα.

Η συγκεκριμένη εισήγηση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας είχε πραγματοποιηθεί επί προεδρίας Σαρρή στην ΕΠΟ και δεν αναθεωρήθηκε όταν άλλαξε η διοίκηση της Ομοσπονδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK