Ο φευγάτος Κλάους, ο δύσκολος Τσιγκρίνσκι και το νέο φιρμάνι για Παναθηναϊκό

Για ποιες... πολιτείες ετοιμάζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης; Που σκαλώνει μέχρι στιγμής η ανανέωση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και το νέο "σοκ" που έρχεται στον Παναθηναϊκό και αλλάζει τις ισορροπίες. Τα πιο "καυτά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου της Τετάρτης σε ένα κείμενο.

Ο φευγάτος Κλάους, ο δύσκολος Τσιγκρίνσκι και το νέο φιρμάνι για Παναθηναϊκό
klaus tsigrinski sanches

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΟΛΕΔΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

-- Η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού αναμένεται να αλλάξει αρκετά την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μποτία ολοκληρώνεται και δύσκολα θα ανανεωθεί, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο Παπέ Σισέ όλα δείχνουν πως θα πωληθεί, αφού έχει κάποια καλά και κάποια καλά χαρακτηριστικά.

Κάπου εδώ έρχεται, σύμφωνα με την εφημερίδα πάντα, ξανά το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο στο προσκήνιο. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός θεωρείται περίπτωση από το πάνω ράφι και διαθέτει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τον Ολυμπιακό. Εκτός από τον Μολέδο και ο Σπύρος Ρισβάνης αναμένεται να γυρίσει.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζονται, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι τεράστια, όμως οι δυο πλευρές απέχουν από τις υπογραφές. Ο Ουκρανός θέλει καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει τώρα.

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ;

-- Η επιλογή του Στέφανου Αθανασιάδη να συνεχίσει στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα δεν του βγήκε, αφού στην πρώτη του σεζόν η ομάδα πραγματοποίησε άκρως αποτυχημένη σεζόν, τερματίζοντας... δέκατη!

Ο ίδιος ο Κλάους σε 16 συμμετοχές είχε μόλις 1 τέρμα, οπότε αναζητείται τρόπος να αποχωρήσει μιας και αμείβεται με... σούπερ αποδοχές. Σύμφωνα με την Γάτα , η αγορά της Κύπρου είναι μία καλή λύση για τον 29χρονο επιθετικό και μάλιστα ήδη άρχισε να την... ψάχνει.

ΣΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

-- Μπορεί στον Πλατανιά να διαρρέουν πως ετοιμάζονται για να πάρουν την άδεια στην Super League Σουρωτή, σύμφωνα με την Livesport και τη στήλη " ΚΛΙΚΑδόρος" αυτό δύσκολα θα συμβεί.

Η ομάδα φέρεται να είναι παρατημένη στην τύχη της και αν μέχρι το Πάσχα δεν έχουν βρεθεί χρήματα, τότε θα ακολουθήσει κύμα προσφυγών. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο και η υπομονή πλέον έχει εξαντληθεί.

ΝΕΟ... ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΟ

-- Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Κλείνει το ένα μέτωπο ανοίγουν άλλα δυο, αφού οι... αμαρτίες (οικονομικές) του παρελθόντος στοιχειώνουν την ομάδα. Σύμφωνα με την Πράσινη , ο Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να κάνει προσφυγή την άλλη εβδομάδα, αξιώνοντας 800.000€ μαζί με την εφορία.

Μάλιστα δεν θα την κάνει στην Ελλάδα, αλλά μέσω της ΦΙΦΑ! Ο παίκτης φέρεται να ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ, τον αγνόησαν και τώρα αναζητεί άλλους τρόπους για να εξασφαλίσει τα χρήματα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK