Ο "φευγάτος" Μιραλάς, ο αντι-Νταμπίζας στον ΠΑΟ και το μυστήριο με τον Κονέ

Ποιο είναι το όνομα που παίζει δυνατά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, η απόφαση για το μέλλον του Μιραλάς που απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό, ο πονοκέφαλος του Χιμένεθ με Κονέ και Χριστοδουλόπουλο και οι αποφάσεις οι Ιβάν Σαββίδη που αγγίζουν τους πάντες!

Ο "φευγάτος" Μιραλάς, ο αντι-Νταμπίζας στον ΠΑΟ και το μυστήριο με τον Κονέ
Mirallas warda kone

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΝΕΟΣ... ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

-- Ξεκινάμε την ανάγνωση από την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, φέρεται να υπάρχει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον... Παύλο Μυροφορίδη με σκοπό να αναλάβει τεχνικός διευθυντής!

Στον έμπειρο παράγοντα χρεώνουν θετικά πως ανέβασε τον Απόλλωνα, συμμάζεψε το χάος στον Ηρακλή και τώρα στέλνει άνετα τον Άρη στην Super League Σουρωτή. Το θέμα είναι ποιος... μίλησε μαζί του και ως τι διαπραγματεύτηκε.

-- Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Φελίπε Πάρντο έχει πολλούς θαυμαστές στον Ολυμπιακό, γιατί κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο τα δίνει όλα, ενώ κάποιοι θεωρούν πως είναι αδικημένος. Το κυριότερο από όλα; Δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια.

ΝΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ

-- Πάμε και στην Livesport και τον " ΚΛΙΚΑδόρο ". Όπως διαβάζουμε ο Γιώργος Χριστοβασίλης ακολουθάει την... σχολή του Παναθηναϊκού. Περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να πληρώσει δηλαδή, όπως συνέβη στην περίπτωση του Κριστιάν Τσάβες.

Σύμφωνα με τη στήλη βέβαια, υπάρχει και η φήμη πως ο Χριστοβασίλης μάλλον θα εγκαταλείψει σύντομα τον ΠΑΣ, με σκοπό να αγοράσει άλλη ΠΑΕ.

-- Πολλές αλλαγές έρχονται στον ΠΑΟΚ μετά το Πάσχα. Κυρίως στην στελέχωση της ΠΑΕ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει διαπιστώσει πως ορισμένοι λειτουργούν ως δημόσιοι υπάλληλοι. Τώρα όσον αφορά το ρόστερ κι εκεί πολλά θα εξαρτηθούν από τις πωλήσεις.

Στον ΠΑΟΚ αναμένουν προτάσεις για τους Πρίγιοβιτς, Ουάρντα λόγω της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ το καλοκαίρι και γι' αυτό έχουν ξεκόψει κάθε... κουβέντα για αποχώρησης του από τώρα.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΚΟΝΕ

-- Συνεχίζουμε με Γάτα και " Ευαγγελιστή ". Ο Παναγιώτης Κονέ είναι δανεικός στην ΑΕΚ από την Ουντινέζε και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Βέβαια, οι Ιταλοί δεν θέλουν τον Έλληνα μέσο που κοστίζει 680.000€ το χρόνο! Τα λεφτά είναι πολλά πάντως για να τα αφήσει ο έμπειρος μέσος (31 ετών).

ΜΙΡΑΛΑΣ... ΓΙΟΚ

-- Κλείνουμε με Sportime . Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του Κέβιν Μιραλάς, που ανέρχεται σε 6.000.000€. Και οι δυο πλευρές δεν είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους, ενώ η Έβερτον περιμένει να... αναστηθεί ο παίκτης στο Μουντιάλ μήπως και τον πουλήσει.

Στον Ολυμπιακό μάλιστα φέρεται να κάνουν ολικό restart με επαναξιολόγηση του ρόστερ, ελληνικό κορμό και καλούς και λίγους ξένους ποδοσφαιριστές. Μιραλάς ήταν λοιπόν και πάει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK