Ο φόβος του "Στράμα", το "όχι" του Γκαρθία και τα λεφτά του Λυκογιάννη!

Το Contra.gr διάβασε τον αθλητικό Τύπο της ημέρες και... αλίευσε τα καλύτερα παρασκήνια. Πώς συνδέεται ο Βιγιαφάνες με τον Στραματσόνι, τα real χρήματα του Λυκογιάννη για τα επόμενα 4,5 χρόνια, το "όχι" του Γκαρθία στον κόσμο για τον Μιραλάς και τα... κινέζικα του Άρη.

Ο φόβος του "Στράμα", το "όχι" του Γκαρθία και τα λεφτά του Λυκογιάννη!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΙΛΑΕΙ... ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ο ΑΡΗΣ

Στο " ΕΘΝΟΣ" και στη στήλη " ΨΙΘΥΡΟΙ" ενημερωνόμαστε για το ταξίδι του Θοδωρή Καρυπίδη στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης αναζητεί εδώ και καιρό συμπαίκτες και λέγεται πως βρήκε έναν στην Άπω Ανατολή. Ο συγκεκριμένος είναι θετικός στο να γίνει συμπαίκτης στο κλαμπ της Θεσσαλονίκης με την προϋπόθεση του χρόνου να αγωνίζεται στην Super League Σουρωτή.

ΓΙΑΤΙ... ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΤΟΝ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ

Στην " ΩΡΑ" και συγκεκριμένα στη στήλη " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ", διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε ότι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Σπάρτα Πράγας, Αντρέα Στραματσόνι θα ήθελε πολύ να έχει στο ρόστερ του τον Λούκας Βιγιαφάνες.

Δυστυχώς, όμως, για τον Ιταλό κόουτς δεν γίνεται καν κουβέντα από τη διοίκηση για πρόταση κτλ.

Υπάρχει φόβος! Κι αυτό διότι οι Στραματσόνι - Βόκολος και τα αφεντικά της ομάδας τους δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να ακουστεί ότι φέρνουν... δικό τους παιδί από κλαμπ που δούλεψαν παλαιότερα. Γίνονται και σε άλλες ποδοσφαιρικές κοινωνίες τέτοιες σκέψεις βλέπετε.

ΤΟΣΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πάμε στη " ΓΑΤΑ" και στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" ο οποίος βάζει στη σωστή τους βάση τα περί των οικονομικών του Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο πρώην μπακ - χαφ του Ολυμπιακού είναι παίκτης της Κάλιαρι πλέον και πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί σχετικά με τις ετήσιες απολαβές του.

Ενημερωνόμαστε λοιπόν ότι οι ετήσιες απολαβές του "Λύκο" θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Συνολικά δηλαδή για 4,5 χρόνια ο Έλληνας άσος αν εξαντλήσει το συμφωνία του θα γίνει πλουσιότερος κατά 2,3 εκατ. ευρώ.

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

O " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ" της " LIVESPORT" μας αποκαλύπτει γιατί ο Ανσαριφάρντ ήταν ο εκτελεστής του πέναλτι που κέρδισε ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με την Ξάνθη στο "Καραϊσκάκης". Σύμφωνα με τη στήλη η εντολή δόθηκε από τον πάγκο για να πάρει ο Ιρανός την εκτέλεση, έστω κι αν οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναξαν "Μιραλάς", έστω κι αν ο μόνιμος εκτελεστής της εσχάτης των ποινών για τους "ερυθρόλευκους" είναι ο Κώστας Φορτούνης.

"ΝΤΟΠΑ" ΜΕ... ΚΑΡΦΩΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚ

Ανεβασμένος ο Μακ στα τελευταία του ματς και η στήλη " Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" της " SPORTDAY" εξηγεί...

Ο Σλοβάκος, λέει το ρεπορτάζ, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι εντός Φεβρουαρίου θα αρχίσουν οι διαδικασίες μόνιμης παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες με την Ζενίτ.

Ο Μακ ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την προοπτική, άλλωστε είναι και επιθυμία του μεγάλη να μείνει στη συμπρωτεύουσα, ωστόσο υπάρχει και μία βασική παράμετρος για να κυλήσουν όλα ομάδα. Πρέπει ο Σλοβάκος στο εικοσαήμερο που ακολουθεί να δείξει τον καλύτερό του εαυτό, εξυπηρετώντας αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ για κάνει και η διοίκηση ό,τι χρειάζεται για να τον κρατήσει. Δίκαια πράγματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK