Ο Ιβάν που πληρώνει για αντι-ντόπινγκ και η αποθέωση Σάββα!

Ο Σαββίδης που... ξηλώνεται για το αντί-ντόπινγκ, η επίσκεψη Σάββα στα "κυανέρυθρα" αποδυτήρια και το θερμό χειροκρότημα από τους παίκτες του Ιστορικού, το "όλα καλά" μεταξύ Μπίσεσβαρ και Ίβιτς και η επαναδραστηριοποίηση Αραβίδη. Αυτά είναι τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

Ο Ιβάν που πληρώνει για αντι-ντόπινγκ και η αποθέωση Σάββα!

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης "Δούρειος Ίππος" στην εφημερίδα "liveSPORT" ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να πληρώσει για έλεγχο ντόπινγκ σε όλα τα παιχνίδια της Super League. Ποιος είναι ο λόγος; Mε αφορμή την έλλειψη ταμειακών διαθέσιμων το Δ.Σ. της Super League είχε αποφασίσει να διεξάγει ελέγχους ντόπινγκ μόνο στα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος, όμως φαίνεται πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει λύση για ένα καθαρότερο ποδόσφαιρο, βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Τι ακριβώς θα κάνει; Πολύ απλά θα καλύψει τη διαφορά με δικά του χρήματα, ώστε να γίνεται ο σχετικός έλεγχος σε όλα τα ματς.

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", ο Σάββας Θεοδωρίδης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στα αποδυτήρια του Πανιωνίου για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη τους στο "Καραϊσκάκη". Σύμφωνα με την εφημερίδα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε: "Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον Ολυμπιακό. Και αξίζετε που είστε τόσο ψηλά. Εκπροσωπείτε έναν ιστορικό σύλλογο που πάντα έβγαζε παικταράδες και θέλω μέσα από την ψυχή μου να σας συγχαρώ γι΄ αυτό που κάνατε". Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές ανταπέδωσαν με θερμό χειροκρότημα.

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Στην εφημερίδα "liveSPORT" διαβάζουμε ακόμη στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, πως ο Μπίσεσβαρ παρά τον εκνευρισμό του για την αντικατάστασή του στο 29' της αναμέτρησης με τον Ηρακλή από τον Βλάνταν Ίβιτς, φέρεται να παραδέχτηκε πως ο ίδιος έσφαλε με την αγωνιστική συμπεριφορά του. Όπως τονίζεται σχετικά, Ίβιτς και παίκτης είχαν σύντομο τετ α τετ και η όποια παρεξήγηση λύθηκε, με τον μεσοεπιθετικό από το Σουρινάμ να αναγνωρίζει ότι κάτι έκανε λάθος.

ΞΑΝΑ "ΑΕΚΑΡΑ" Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Μετά από 6 εβδομάδες ο Χρήστος Αραβίδης επαναδραστηριοποιήθηκε στο instagram κάνοντας μια άκρως αεκτζίδικη ανάρτηση. Ο Έλληνας διεθνής φορ που βρίσκεται στον... πάγο μετά την κόκκινη που είχε αντικρίσει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19 Δεκεμβρίου για κουτουλιά αλά Ζιντάν στον Θοδωρή Μπέριο, έκανε συσπειρωτικό ποστάρισμα, γράφοντας χαρακτηριστικά ενόψει του σημερινού (1/3, 19:30) αγώνα με τον Πλατανιά: "ΜΑΖΙ ενωμένοι για μία ακόμη ΝΙΚΗ... Αύριο στις 19:30 ΟΛΟΙ εκεί...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK