Ο Καρίγιο που επιστρέφει, η αλήθεια για Μαυροπάνο και τα... 10 εκ. του Λουτσέσκου

Πώς επανήλθε στο "ερυθρόλευκο" μεταγραφικό προσκήνιο ο φορ της Μονακό, Γκουίντο Καρίγιο; Ποια είναι η τιμή του Μαυροπάνου και που... κλείνει τον Ιανουάριο; Tι κοινό έχει ο Πεδρίνιο με την ΑΕΚ και γιατί άφησε εκτός αποστολής 10.000.000 ευρώ ο Λουτσέσκου; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Ο Καρίγιο που επιστρέφει, η αλήθεια για Μαυροπάνο και τα... 10 εκ. του Λουτσέσκου

O ΚΑΡΙΓΙΟ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Τον θυμάστε τον Γκουίντο Καρίγιο, τον 26χρονο Αργεντινό φορ που ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2015, αλλά τελικά κατέληξε έναντι 8.800.000 ευρώ στη Μονακό; Παρότι ο Κιλιάμ Εμπαμπέ έφυγε από την ομάδα, ο Καρίγιο δεν έχει χρόνο συμμετοχής και έχει τεθεί ξανά στα υπόψη του Ολυμπιακού όπως διαβάζουμε στη στήλη "True Stories" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ".

Eκείνος που τον... επαναφέρει στο προσκήνιο των "ερυθρόλευκων" μάλιστα είναι ο Κριστόφ Ενροτό, ο μάνατζερ του Μιραλάς, ο οποίος παίζει σε διπλό ταμπλό.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Όλο το παρασκήνιο για την υπόθεση του αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, αποκαλύπτει η στήλη "Ευαγγελιστής" στη "ΓΑΤΑ". Όπως αναφέρει, ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τον παίκτη που έχει κάνει... γκελ στο φετινό πρωτάθλημα, όμως φαίνεται πως και συμφωνία να υπάρξει τον Ιανουάριο, ο Μαυροπάνος θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον ΠΑΣ ως δανεικός.

Όσον αφορά την τιμή του, αυτή υπολογίζεται στα 600 με 800.000 ευρώ, όμως από τον ΠΑΣ ζήτησαν χρονικό περιθώριο μήπως και βρουν πρόταση κοντά στα 2.000.000 ευρώ από το εξωτερικό.

ΤΙ "ΔΕΝΕΙ" ΤΟΝ ΠΕΔΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευμα της πορτογαλικής "O' jogo" του Σαββάτου (25/11) υποστήριζε ότιη ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 24χρονο μέσο της Πάσος Φερέιρα, Πεδρίνιο. Μια ημέρα μετά όπως διαβάζουμε στην "Ώρα για Σπορ", φαίνεται πως τελικά ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ έχει... κάτι κοινό με την Ένωση. Ποιο είναι αυτό;

Έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Αντρέ Σιμόες, τον Κιμ Ριμπέιρο της εταιρείας "Footconnect". Παράλληλα, ο συγκεκριμένος είχε και τον Έλντερ Μπαρμπόσα, τον πρώην παίκτη της Ένωσης.

ΑΦΗΣΕ 10 ΕΚ. ΕΚΤΟΣ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ έχουμε ξαναπει πως είναι από τα καλύτερα που είχε ποτέ. Αρκεί μόνο να δει κανείς πόσο κοστίζουν οι παίκτες που άφησε εκτός για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα λοιπόν με την LiveSport ο Ρουμάνος κόουτς δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους Μαουρίσιο, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μπίσεσβαρ, Λεβέκ, Μυστακίδη και Μπρκιτς. Όλοι μαζί κοστίζουν στην ΠΑΕ μαζί με την εφορία περίπου στα 10.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK