Ο λογικός Κουλιμπαλί, ο "παραχαϊδεμένος" του ΠΑΟΚ και ο ξεχασμένος Ντιόπ

Πώς σκέφτεται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σε σχέση με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού; Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι... παραχαϊδεμένος παρά τις κακές εμφανίσεις του; Πού είναι τώρα ο άλλοτε μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Παπακουλί Ντιόπ; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Ο λογικός Κουλιμπαλί, ο "παραχαϊδεμένος" του ΠΑΟΚ και ο ξεχασμένος Ντιόπ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Ολοένα κι αυξάνονται οι παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου του Παναθηναϊκού. Όπως διαβάζουμε στη "LiveSport" πάντως, ένας από αυτούς που έχει την πιο λογική στάση είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA, "Αν ήθελα να είχα φύγει, θα είχα κάνει προσφυγή και θα έφευγα.

Ακούω φήμες, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Μακάρι να έρθει πρόταση από άλλο σύλλογο και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει χρήματα από εμένα". Τίμιος.

Ο "ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport", υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε με στόχο να κάνει... παπάδες, όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει. Παρόλα αυτά, αποτελεί τον... αγαπημένο του Γιώργου Σαββίδη. Ποιος είναι;

Ο Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι και ακριβοπληρωμένος και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Σε σημείο μάλιστα πλέον που όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρκετοί συμπαίκτες του τον αντιμετωπίζουν ως... παραχαϊδεμένο.

ΤΡΕΛΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΧΟ

Κρατάει χρόνια αυτή η... αγάπη σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ". Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας, μπορεί ο Καζναφέρης να ήταν αυτός που... έφερε τον Γιώργο Παράσχο στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο ο Έλληνας κόουτς έχει ακόμη έναν άνθρωπο που τον συμπαθεί και τον σέβεται στην ομάδα.

Και δεν είναι άλλος από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος ήθελε από καιρό να φέρει τον Παράσχο, αλλά δεν τον πετύχαινε ελεύθερο.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ;

Τις τύχες του άλλοτε μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Παπέ Ντιόπ, αναζητά η στήλη "Τρελός του Χωριού" στη "SportDay". Όπως διαβάζουμε η καριέρα του 31χρονου χαφ παίρνει πλέον καθοδική πορεία, αλλά για την Ελλάδα θα έκανε και μάλιστα σε... πολλές ομάδες.

Να σημειωθεί πως φέτος μέχρι στιγμής έχει μόλις 5 συμμετοχές στην Primera Division με τη φανέλα της Εσπανιόλ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Λέτε;

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK