O Μαρινάκης, ο νέος μάνατζερ του Σάμαρη, ο Σεμπά και ο Αραβίδης

Το Contra.gr σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της Κυριακής και βρήκε τα καλύτερα παρασκήνια που κυκλοφορούν. Διαβάστε για τον νέο μάνατζερ του Σάμαρη, την ενδεχόμενη συνεργασία Μαρινάκη με Τούρκο επιχειρηματία, όπως και το μέλλον του Σεμπά. Γιατί... τελείωσε ο Αραβίδης από ΠΑΟ;

O Μαρινάκης, ο νέος μάνατζερ του Σάμαρη, ο Σεμπά και ο Αραβίδης

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΣΑΧΕΝΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

Αρχίζουμε την ανάγνωση του αθλητικού Τύπου με την εφημερίδα " LIVESPORT" και τη στήλη " The Sunday Files" και πιάνουμε το παρασκήνιο που αναφέρεται στην ενδεχόμενη συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το αφεντικό της Dogus Group, Φερίτ Σαχένκ.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με βαθιά φιλιά και σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να συνεργαστούν και στο ποδόσφαιρο όταν όμως οι συνθήκες χαρακτηριστούν ώριμες. Είναι δύσκολο άλλωστε να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα εξαιτίας της υψηλής φορολογίας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε και μαθαίνουμε για τον ερχομό του Πάμπλο Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο αξιοσέβαστος Χιλιανός έρχεται για να επισκεφθεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά όχι με άδεια χέρια, καθώς θα τους παρουσιάσει ποδοσφαιριστές που έχει εντοπίσει στην πατρίδα του και θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν τον Λουτσέσκου. Θα φέρει... λαβράκια ο πρώην αμυντικός ή όχι;

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΜΠΑ

Πάμε στην " SPORTDAY" και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δίνεται μία έξτρα διάσταση στο θέμα Σεμπά. Το δημοσίευμα "αναρωτιέται", μήπως, ο Βραζιλιάνος δεν μένει εκτός πλάνων γιατί δεν υπολογίζεται αλλά επειδή ενδεχομένως να φύγει καθώς κάποιες αγορές παραμένουν ανοιχτές για μεταγραφές.

ΕΓΙΝΕ... ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ

Συνεχίζουμε με την στήλη των παρασκηνίων της εφημερίδας " SPORTIME". Διαβάζουμε πως ο Ανδρέας Σάμαρης άλλαξε μανατζερική στέγη και πλέον συνεργάζεται με τον agent Ρότζερ Λίνσε. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ ήταν εκπρόσωπος και του Κώστα Κατσουράνη στο παρελθόν. Στόχος αυτής της αλλαγής παρουσιάζεται να είναι η ανάγκη για μεταγραφή από την Μπενφίκα που πλέον Έλληνας μέσος δεν... χωράει.

ΕΧΑΣΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΔΗ

Στο " SPORTIME" αναφέρεται επίσης ότι η φυγή του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου από τον Παναθηναϊκό είχε διπλό κόσμος. Όπως διαβάζουμε παρέα με τον άτυπο τεχνικό διευθυντή των "πρασίνων" έφυγε και η κάθε πιθανότητα να φορέσει τα "πράσινα" ο Χρήστος Αραβίδης που παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK