Οι Μπεν Αρφά - Καρεμπέ και ο Πρίγιοβιτς με το νέο ατζέντη

Τι ακριβώς είχε πει ο Κριστιάν Καρεμπέ στον Χατέμ Μπεν Αρφά για τον Ολυμπιακό; Γιατί άλλαξε μάνατζερ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και τι μπορεί να σημαίνει; Πώς ο Ζέκα... πληρώνει τους ανθρώπους του γηπέδου του Παναθηναϊκού; Αυτά είναι τα πιο παρασκηνιακά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Οι Μπεν Αρφά - Καρεμπέ και ο Πρίγιοβιτς με το νέο ατζέντη

Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ, ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η "Sportime" αναδεικνύει το θέμα που γράφτηκε στη γαλλική ιστοσελίδα "rtl.fr" περί ενδεχόμενης απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά από τον Ολυμπιακό! Οι Γάλλοι... πάτησαν στο γεγονός ότι ο συμπατριώτης τους φεύγει σίγουρα από την Παρί και στην ατάκα που του είχε πει ο Κριστιάν Καρεμπέ σε ανύποπτο χρόνο.

Τι είπε στο διεθνή Γάλλο μεσοεπιθετικό ο παλαίμαχος άσος: "... σε περιμένουμε στον Ολυμπιακό". Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει ακουστεί και κατά το παρελθόν στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Λέτε τώρα στα 30 του ο Μπεν Αρφά να το δει αλλιώς; Οψόμεθα.

ΜΕΣΩ... ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Παράλληλα δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας γράφει για την ανοιχτή γραμμή που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους ομολόγους του στο Κρασνοντάρ. Στόχος αυτής της καλής σχέσης είναι τα στελέχη της ελληνικής ομάδας να πάρουν ιδέες αναφορικά με το υπερσύγχρονο γήπεδο της τοπικής ομάδας που αποτελεί ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό "κόσμημα".

Ο ΝΕΟΣ ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στη σημερινή (27/8) "ΓΑΤΑ" διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ότι ο Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς άλλαξε εκπρόσωπο, γεγονός που ίσως να σημαίνει... μεταγραφή. Τον Σέρβο στράικερ των Κυπελλούχων Ελλάδας θα εκπροσωπεί ο γνωστός ατζέντης Βλάντο Λέμιτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Λέμιτς είναι ο άνθρωπος που το όνομά του έχει εμπλακεί σε δυνατά ευρωπαϊκά deal, ενώ παράλληλα έχει σίγουρες... πόρτες στα μεγάλα κλαμπ.

Στην ίδια εφημερίδα στη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" αναφέρεται ότι άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στη "Λεωφόρο" με το... φαβορί όσον αφορά το σκάουτινγκ να είναι ο Μπριόν Ένγκελς.

O ZEKA ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ... ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ

Στη "Sportday", στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αναφέρεται ότι η εξόφληση της εταιρείας συντήρησης χλοοτάπητα θα γίνει μέσω του Κάρλος Ζέκα.

Οι "πράσινοι" περιμένουν τη δόση του Μαρτίου από την Κοπεγχάγη για τη μεταγραφή του Πορτογάλου χαφ, πολιτογραφημένου Έλληνα, για να δώσουν τα χρήματα στην εταιρεία η οποία είχε προχωρήσει μάλιστα και σε καταγγελίες.

ΟΙ... ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Στη στήλη "Ο πληροφοριοδότης" στην "Ώρα των ΣΠΟΡ" διαβάζουμε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε... ρεπορτάζ και προέκυψε από την έρευνά του ότι μέχρι την 1η Γενάρη του 2018 θα βρεθεί άνθρωπος-σωτήρας που θα δώσει "ανάσα" στην ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK