Ο Μπέντο έδωσε υπεροχή στον πάγκο της ΑΕΚ

"Τροφή" για... σκέψη οι αλλαγές που έκαναν Πάουλο Μπέντο και Μανόλο Χιμένεθ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπέντο έδωσε υπεροχή στον πάγκο της ΑΕΚ

Λέγεται (και έχει αποδειχτεί και στην πράξη) ότι το... βάθος στον πάγκο μιας ομάδας είναι ένδειξη ισχύος και παράγοντας που κρίνει εν πολλοίς αν μια σεζόν θα είναι επιτυχημένη ή όχι.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που βλέπουμε τι υπάρχει στις... εφεδρείες όταν οι "μάχες" είναι αμφίρροπες και οι λεπτομέρειες κρίνουν τον τελικό νικητή.

Μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός είχε -ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες (βλέπε τραυματισμούς και τιμωρίες)- τρομερή ποιότητα και στον πάγκο του. Ό,τι και να πήγαινε στραβά σε ένα ματς, υπήρχε πάντοτε η δυνατότητα να επέμβει ο εκάστοτε προπονητής καθοριστικά από τον πάγκο.

Στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Μπέντο έκανε τρεις αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι τους πιτσιρικάδες, Μανθάτη, Ανδρούτσο και Ρέτσο. Την ίδια ώρα ο Χιμένεθ έκανε τις... διορθώσεις του στο παιχνίδι με τους Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλο και Βινίσιους. Δεν χρειάζονται σχόλια για να γίνει κατανοητή η διαφορά.

Εύλογα ωστόσο θα υποστηρίξει κάποιος ότι ο Μπέντο θα μπορούσε να έχει στη 18άδα του παίκτες όπως οι Ανσαριφάρντ, Μάριν και Τσόρι και τα δεδομένα θα ήταν εντελώς διαφορέτικα. Ο Πορτογάλος όμως αλλιώς... έστρωσε κι αλλιώς... κοιμήθηκε στο τέλος!

ΤΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK