Ο νέος "Μίλι", το ένα "μύριο" του κοντού και το Χ2 στον Βράνιες

Ποιος είναι ο χαφ της Παρτιζάν για τον οποίο οι Σέρβοι γράφουν ότι μπορεί να γίνει "τράμπα" με τον Τζούρτζεβιτς που ψάχνει δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό; Ο πελάτης του Μέντες... τρελάθηκε και ζητάει πολλά μόνο για να πάρει το στυλό στο χέρι. Τι δίνει ο "Μελισσάν" στον Βράνιες;

Ο νέος "Μίλι", το ένα "μύριο" του κοντού και το Χ2 στον Βράνιες

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

"ΤΡΑΜΠΑ" ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ME ΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Αρχίζουμε την... βόλτα μας στον κόσμο των παρασκηνίων του αθλητικού Τύπου με τον " ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" και τον ένθετο " ΓΑΥΡΟ" που αναδεικνύει σέρβικα σενάρια περί ανταλλαγής του Τζούρτζεβιτς με τον Γέβτοβιτς.

Το εστί Μάρκο Γέβτοβιτς; Λοιπόν, πρόκειται για τον 24χρονο μέσο (παίζει και σέντερ μπακ) της Παρτιζάν ο οποίος θέλει να φύγει από το κλαμπ του Βελιγραδίου και θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για τον Ολυμπιακό που "ψάχνεται" για έναν παίκτη του δικού του στυλ.

Η εφημερίδα τονίζει πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να παραχωρηθεί μ' ένα ποσό μεταξύ 500.000-800.000 ευρώ, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το 2019.

Η Παρτιζάν στις θέσεις που αγωνίζεται ο Γέβτοβιτς έχει ενισχυθεί ενώ παράλληλα κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις με εμπειρία όπως του 29χρονου Ράντοσλαβ Πέτροβιτς που παραχωρείται ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στην οποία ανήκει.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Στον Ολυμπιακό ανέκαθεν ήταν φαν της σερβικής αγοράς. Από τη στιγμή δε που ο Τζούρτζεβιτς (που θέλει να μείνει Ελλάδα) βρίσκεται στον... αέρα τίποτα δεν αποκλείεται για κάποιο deal με την Παρτιζάν που μια αδυναμία στον Ούρος την έχει.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ "ΟΓΚΙ"

Συνεχίζουμε με την " SPORTDAY", εκεί που στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ διαβάζουμε για τη διάθεση της Πρωταθλήτριας να διπλασιάσει το συμβόλαιο του Ογκνιέν Βράνιες. Να τον πάει δηλαδή ο Μελισσανίδης από τις 250.000 (φτάνουν τις 280.000 ευρώ με τα μπόνους) στις 550.000 ευρώ!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ποδοσφαιριστή από τη Βοσνία, καθόλου τυχαίο που του συγχώρεσε τρία σερί παραπτώματα, και τον θέλει στην ομάδα και μετά το 2019 που λήγει το συμβόλαιό του.

Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρεται ότι ο στόπερ της Ένωσης δεν παραχωρείται με ποσό μικρότερο των 2,5 εκατ. ευρώ.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Από τη στιγμή που έφυγε ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ όλα είναι πιθανά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όταν έμαθαν για τη φυγή του Ισπανού, από την πλευρά του γινόταν ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι θέλει να μείνει!

Ο "ΚΟΝΤΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ "ΜΥΡΙΟ" ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΦΡΑ

Φύγαμε στην " LIVESPORT" και το θέμα Ποντένσε που έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο "κοντός" διαβάζουμε πως κάνει "γκελ" σε ομάδες από Ισπανία, Τουρκία, Πορτογαλία, ενώ στη Λισαβόνα επιμένουν ότι αρέσει και στους "ερυθρόλευκους", ειδικότερα στον Κριστιάν Καρεμπέ (από τον Νοέμβρη τον κοιτάζει).

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες που... χειρίζεται το μέλλον του 23χρονου ζητάει 1.000.000 ευρώ πριμ υπογραφής! Και συμβόλαιο ανάλογων αποδοχών.

Επίσης, το δημοσίευμα δεν αποκλείει ο Ολυμπιακός να έχει ήδη κάνει την κίνησή του για τον παίκτη, περιμένοντας απάντηση.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Τα νούμερα ακούγονται μεγάλα για το νέο μοντέλο που θέλει να προτάξει ο Ολυμπιακός όσον αφορά τις μεταγραφές και τα "χρυσά" συμβόλαια που συνήθιζε να δίνει. Το ραντεβού βέβαια Μαρινάκη, Μέντες, Βρέντζου ίσως να παίξει τον ρόλο του. Σε όλα τα μέτωπα!

ΣΗΦΑΚΗΣ Ο "ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΣ"

Στο " SPORTIME" ενημερωνόμαστε για ενδιαφέρον της Λαμίας προς τον Μιχάλη Σηφάκη. Ο φρεσκοπαντρεμένος πορτιέρε προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στη Φθιώτιδα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας- καλοβλέπουν την περίπτωση του 33χρονου, αρκεί βέβαια οι οικονομικές του απαιτήσεις να μην είναι "παράλογες" για το λέβελ και την εποχή.

Από πλευράς Σηφάκη προκύπτει διάθεση για επαναπατρισμό έπειτα από τρία χρόνια στο εξωτερικό, ωστόσο πριν πάρει αποφάσεις θα το σκεφτεί καλά, διότι ίσως να προκύψει και κάτι καλό απ' έξω (της τελευταίας στιγμής).

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο γάμος αλλάζει πολλά... Ο οικογενειάρχης πλέον Σηφάκης θα κοιτάξει τις καλύτερες προτάσεις από Ελλάδα. Διότι δεν τον θέλει μόνο η Λαμία.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK