Ο νέος... Μπερμπάτοφ του ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη Σίλβα για ΟΣΦΠ

Πόσα “σκάει” ο Ολυμπιακός στον Πρίτσιτς; Ο ΠΑΟΚ θα πάει για το... μπαμ με “Άγγλο” στράικερ ή μήπως “φοβηθεί να τους προκύψει... νέος Μπερμπάτοφ; Οι “ερυθρόλευκες” αποκαλύψεις του Μάρκο Σίλβα μετά από δύο χρόνια για τον λόγο της φυγής του, το τζετ του Μέντες, το ραντεβού με Μαρινάκη και η... Νότιγχαμ στα Ποσειδώνια!

Ο νέος... Μπερμπάτοφ του ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη Σίλβα για ΟΣΦΠ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ Ο ΣΙΛΒΑ

Οταν ο Μάρκο Σίλβα το καλοκαίρι του 2016 τα ...έσπασε ξαφνικά με τον Ολυμπιακό, αποχώρώντας ενώ είχε ξεκινήσει η προετοιμασία, άπαντες αιφνιδιάστηκαν. Παράλληλα ξέσπασε έντονη φημολογία όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ο νυν τεχνικός της Έβερτον πήρε τη συγκεκριμένη δύσκολη απόφαση.

Στον “ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ”, λοιπόν, διαβάζουμε απόσπασμα της συνέντευξης του Σίλβα στην πορτογαλική “Record”. Μεταξύ άλλων ο 40χρονος τεχνικός μίλησε για το πέρασμα του απ' το λιμάνι και για τους λόγους τους οποίους έφυγε. Όλα αυτά δύο χρόνια μετά το γεγονός.

Ο Σίλβα σημείωσε αρχικά ότι έσπασε ρεκόρ με τους “ερυθρόλευκους” σε νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε έγινε ο πρώτος προπονητής που κατάφερε να συμπληρώσει μία σεζόν στην Ελλάδα.

Από εκεί και έπειτα για τα αίτια του “διαζυγίου” είπε: “Ηταν δική μου πρωτοβουλία. Έχω τρομερή σχέση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρίνακη και με τον Γενικό Διευθυντή, Γιάννη Βρέντζο. Πήρα την απόφαση να φύγω για οικογενειακούς λόγους, για λόγους καριέρας επίσης. Αν δεν έπαιρνα εκείνη την απόφαση θα ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο βάσει του συμβολαίου μου. Η απόφαση να φύγω ήταν δική μου.”

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Καλό είναι να ξεκαθαρίζονται αυτά έστω και... καθυστερημένα. Αρκεί να λες όλη την αλήθεια... Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις που θα... τρακάρουν Ολυμπιακός - Φόρεστ και Έβερτον μεταγραφικά.

Ο ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΕΤ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε για το ραντεβού που είχε ο πρόεδρος της Μπενφίκα και ο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ατζέντης του Κριστιάνο, μάλιστα, φέρεται να έφερε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο τον president των “αετών” στην Αθήνα.

Παράλληλα το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη συνάντηση δεν σημαίνει μεταγραφές Ολυμπιακού, Μπενφίκα, Νότιγχαμ, αλλά κυρίως τις καλές σχέσεις που αναπτύσσονται.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Στην Αγγλία βουίζει η πιάτσα ότι η Νότιγχαμ ετοιμάζεται να κάνει ακριβά “ψώνια” από την Μπενφίκα. Δύο πιτσιρικάδες... φωτιά. Πελάτες του Μέντες για να μην ξεχνιόμαστε.

ΟΛΟ ΤΟ... ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Συνεχίζουμε με “ SPORTIME” και στη στήλη “ AGENT GREEK”.

“Ερυθρόλευκο” δημοσίευμα αναφέρει ότι στο πλαίσιο των “Ποσειδωνίων” όλο το... Νότιγχαμ φιλοξενήθηκε στο “χρυσό” πάρτι του Βαγγελη Μαρινάκη και της εταιρίας του Capiτal , στο Ιsland της Βάρκιζας. Ο λόγος της παρουσίας τους στην Ελλάδα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ήταν και μεταγραφικός, αφού αφορούσε την οριστικοποίηση του deal με τον Μπάρι ΜακΚέι.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο κόσμος το' χει... τούμπανο ότι ο Σκοτσέζος θα γίνει... νέος Μιραλάς. Οι ανακοινώσεις απομένουν.

ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΤΣΙΤΣ

Η... βόλτα μας στον κόσμο των παρασκηνίων έχει στάση στον “ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ” της “ ΓΑΤΑΣ”.

Θέμα Πρίτσιτς αγγίζει η στήλη και μας πληροφορεί ότι ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως ενόψει της νέας σεζόν ακολουθεί τελείως διαφορετική πολιτική στα συμβόλαια της ομάδας. Και σε αυτά που προτείνονται και σε αυτά που θα διατηρηθούν με... κούρεμα. Στον Σάνιν Πρίτσιτς, μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα ότι προσφέρθηκε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που προβλέπει ο εφετινός σχεδιασμός με καθαρές αποδοχές 820.000 ευρώ ετησίως και υψηλά μπόνους. Μάλιστα αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που έχει ο Βόσνιος ως προς τα οικονομικά στα χέρια του.

Ο “ΜΠΟΥΓΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Πάμε στην “ ΩΡΑ” για να μάθουμε ότι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την πολωνική Ποντμπεσκιτζιε για έναν χρόνο. Ο 25χρονος στόπερ έγραψε 13 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ, φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος. Επίσης, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι σύντομα το δρόμο του “Μπούγα” προς την Πολωνία θ' ακολουθήσουν άλλοι δύο παίκτες από τα μέρη μας. Ένας Έλληνας και ένας ξένος συγκεκριμένα που έπαιξαν στην Super League και την Football League.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Η πολωνική αγορά ανοίγει... Μην ξεχνάμε ότι και ο Σιώπης του Ολυμπιακού έχει πρόταση από εκείνα τα μέρη.

O “ANTI-ΠΡΙΓΙΟ”... ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΕΚ

Μένουμε στην ίδια εφημερίδα και στη στήλη του “ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ” ο οποίος μας ενημερώνει ότι αν ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς... χαιρετήσει τη Θεσσαλονίκη μετά το Μουντιάλ, στον ΠΑΟΚ δεν θα τρέχουν σαν... τρελοί.

Οι “ασπρόμαυροι”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, δουλεύουν για τον “αντί-Πρίγιο” γίνεται εδώ και καιρό. Ενα απ' τα ονόματα που κάνουν... κλικ στους Κυπελλούχους είναι αυτό του Γουίλφριντ Μπονί που προσφάτως προτάθηκε στην ΑΕΚ.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει και στο παρελθόν στράικερ από Αγγλία. Τ' όνομά του ήταν Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Δεν τους βγήκε και τον πλήρωσαν... χρυσό. Λέτε να το δοκιμάσουν πάλι;

ΜΕΝΕΙ ΣΕΦ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα όσον αφορά την παραμονή του μπασκετικού Ολυμπιακού στη φυσική του έδρα, το ΣΕΦ. Στον “ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ” της “ LIVESPORT” διαβάζουμε ότι η διοίκηση του ΣΕΦ έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τίποτα δεν προέκυψε για φυγή των “ερυθρόλευκων”. Κανένα τέτοιο θέμα...

Στη στήλη γράφεται ότι οι εμπλεκόμενοι συζήτησαν για... ψαλίδι στο μίσθωμα (κοστίζει γύρω στις 500.000 ευρώ), κουβέντα η οποία γίνεται κάθε δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν προκύπτει τίποτα που να δείχνει ότι ο Ολυμπιακός φεύγει από το ΣΕΦ. Αντιθέτως η στήλη υποστηρίζει ότι η ομάδα των Αγγελόπουλων θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2022, όπως προβλέπει το συμβόλαιο!

Μείωση, πάντως, δύσκολα θα γίνει αφού η διοίκηση του “Ειρήνης και Φιλίας” πρόσφατα προχώρησε σε ακριβό... λίφτινγκ του περιβάλλοντος χώρου.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Το ΣΕΦ έχει ταυτιστεί με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και θ' αποτελούσε “σκάνδαλο” το ενδεχόμενο να φύγει από εκεί.

“ΧΑΜΟΥΛΗΣ” ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Κλείνουμε με “ SPORTDAY” και τον “ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ” που γράφει για τις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας που αποτέλεσαν... hot μέρος για κόσμο και κοσμάκη. Η στήλη τονίζει ότι από το Μεσολόγγι παρέλασαν οι Τεβεκέλης, Πουρλιοτόπουλος, Βακάλης (αναπληρωτής του Ευάγγελου Γραμμένου και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου), Γιάννης Παπαδόπουλος και άλλοι.

Τέτοια πρεμούρα για τις εκλογές που σχεδόν... αγνοήθηκε η επίσκεψη του νούμερο 4 της UEFA, κυρίου Λάκοβιτς.

Επίσης, στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι στις εκλογές είχαμε δύο “στρατόπεδα”. Το ένα που στήριζε τον Παπαχρήστο και την επανεκλογή του και το άλλο που ήταν κατά. Στον επίλογο, μάλιστα, η στήλη διερωτάται αν ο Λάκοβιτς γνωρίζει για τις... βόλτες διαφόρων στις εκλογές των Ενώσεων.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ζούμε στην... εποχή της εξυγίανσης.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK