Ο Μάρκο Σίλβα παίρνει ξανά παίκτη από τον... Μαρινάκη

Στην Χαλ ο Πορτογάλος κόουτς πήρε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Ομάρ παρότι προερχόταν από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού κι έφτασε μια ανάσα από την αγορά του Μιλιβόγεβιτς. Τώρα στη Γουότφορντ, ο Μάρκο Σίλβα θέλει φορ που ανήκει στην ομάδα του πρώην προέδρου του και προσφέρει 13,5 εκ.€!

Ο Μάρκο Σίλβα παίρνει ξανά παίκτη από τον... Μαρινάκη

Τι κι αν ο Μάρκο Σίλβα έφυγε αναπάντεχα από τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι και μάλιστα στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις με την “ερυθρόλευκη” ηγεσία και φυσικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό φάνηκε από τα μεταγραφικάdeals που επιδιώκει ο Πορτογάλος κόουτς, από τότε που ... επέστρεψε στους πάγκους, πιάνοντας δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ και έχοντας υψηλό μπάτζετ στην διάθεσή του. Στη Χαλ πήρε δανεικό τον Ομάρ παρότι μετρούσε λίγα ματς αφού προερχόταν από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού και τα έσπρωξε χοντρά για τον Μιλιβόγεβιτς αλλά ο Σέρβος προτίμησε την Κρυσταλ Πάλας, θεωρώντας πως είχε περισσότερες πιθανότητες παραμονής (και δικαιώθηκε).

Τώρα ως προπονητής – μάνατζερ της Γουότφορντ, ο Μάρκο Σίλβα πάλι προσπαθεί να πάρει παίκτη από το πρώην αφεντικό του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή την φορά όμως, όχι από τον Ολυμπιακό αλλά από την Νότιγχαμ, που επίσης ανήκει στον Έλληνα εφοπλιστή. Συγκεκριμένα το αστέρι και ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Φόρεστ, τον Μπρίτ Ασομπαλόνγκα!

ΤοSky Sportsέκανε πρώτο την αποκάλυψη το πρωί της Τετάρτης για να έρθει απόψε (Πέμπτη, 13/7) η “Daily Mirror”για να το πάει παραπέρα, επισημαίνοντας πως ο Μάρκο Σίλβα έχει έτοιμη προσφορά 13,5 εκατ. Ευρώ στην Νότιγχαμ για την αγορά του Κονγκολέζου στράικερ των 14 γκολ την περασμένη σεζόν!

Βέβαια όσοι γνωρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον...Ολυμπιακό ξέρουν πως γενικότερα πουλάει πολύ ακριβά, με υπεραξίες. Το ίδιο απο ότι φαίνεται εφαρμόζει και ως ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλοιντς κοστολογεί τον Ασομπαλόνγκα με 17 εκατ. Ευρώ. Και εκτός από το όψιμο ενδιαφέρον της Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα τον θέλουν επίσης Μπέρνλι και Μίντλεσμπρο!

Β. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK