Οι ατάκες στον Πανιώνιο, το ταξίδι Εμενίκε και ο... Μάρκο Σίλβα που βλέπει ΑΕΚ

Τι ειπώθηκε στην προπόνηση του Πανιωνίου και γιατί έγινε έξαλλος ο Νίκος Ζαμάνης με τον Οικονόμου; Πότε... πετάχτηκε στην Τουρκία ο Εμενίκε φουντώνοντας τις φήμες; Γιατί... βλέπει ΑΕΚ-Ριέκα ο Μάρκο Σίλβα; Πόσα χρήματα... έχασε ο ΠΑΟΚ; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Οι ατάκες στον Πανιώνιο, το ταξίδι Εμενίκε και ο... Μάρκο Σίλβα που βλέπει ΑΕΚ

ΕΧΑΣΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΠΑΟΚ

Δεν ήταν και εύκολο να παίξει επτά παιχνίδια χωρίς κόσμο στην έδρα του ο ΠΑΟΚ. Η ποινή που κουβαλούσε ο Δικέφαλος ήταν βαριά, αλλά τον έπληξε και οικονομικά. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την Live Sport, υπολογίζεται πως είχε χασούρα 2.000.000 ευρώ από την όλη υπόθεση.

Όχι μόνο από τις εισπράξεις, αλλά και από τα διαρκείας, καθώς πούλησε λιγότερα, αλλά και σε χαμηλότερη τιμή.

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΤΡΗ

Φαίνεται πως έχουν μετανιώσει στον ΠΑΟΚ για το γεγονός πως δεν απέκτησαν τον Λεονάρντο Κούτρη από τον ΠΑΣ όταν είχαν την ευκαιρία. Σύμφωνα με τη στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ώρας για Σπορ", οι Θεσσαλονικείς τον παρακολουθούσαν, αλλά επέλεξαν να μην ασχοληθούν τότε, παρά την καλή σχέση στις μεταγραφές που έχουν με την ομάδα των Ιωαννίνων. Βλέπουν όμως τώρα πως ο 22χρονος τα πηγαίνει εξαιρετικά στον Ολυμπιακό και εκείνοι... πονούν στη θέση του αριστερού μπακ και μελαγχολούν.

"ΑΝΑΣΕΣ" ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη "Ψίθυροι" του ΕΘΝΟΣΠΟΡ, ο Παναθηναϊκός πήρε μικρή χρονική ανάσα σε τρεις υποθέσεις πρώην ποδοσφαιριστών του.

Ο λόγος για τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι Σεμπάστιαν Λέτο, Χρήστος Μπούρμπος και Νίκος Σπυρόπουλος, οι οποίες πήραν αναβολή για την 11η Δεκεμβρίου.

Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ ΒΛΕΠΕΙ... ΑΕΚ

Σκάουτ της Γουόρτφορντ θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ριέκα για το Europa League, όπως διαβάζουμε στην Sportime. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γουότφορντ είναι προπονητής ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της ελληνικής αγοράς.

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση του Πανιωνίου την Τρίτη (21/11). Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο ισχυρός άνδρας των "κυανέρυθρων" Νίκος Ζαμάνης βρέθηκε εκεί και τα... έψαλε στους παίκτες όπως αποκαλύπτει η Sportime.

Τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η εικόνα τους, ενώ ήταν έξαλλος με τον Μασούντ, ο οποίος απουσίαζε. "Διώξτε τον" φώναζε όπως γράφει η εφημερίδα, ενώ έντονο διάλογο είχε και με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Ο Ζαμάνης του έκανε προσωπικές παρατηρήσεις για την απόδοσή του, αλλά και την αποβολή του στην Ξάνθη, όμως ο Έλληνας αμυντικός του αντιμίλησε και τον έβγαλε από τα ρούχα του. "Σήκω φύγε" φέρεται αν του είπε ο Ζαμάνης και ουσιαστικά τον... τελείωσε.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΜΕΝΙΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σύμφωνα με τη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "Γάτα", ο... φευγάτος από τον Ολυμπιακό, Εμανουέλ Εμενίκε, το διάστημα που βρισκόταν για αποθεραπεία στην Ιταλία πετάχτηκε για ένα 48ωρο στην Κωνσταντινούπολη.

Και μετά από αυτό φούντωσαν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για επιστροφή του τον Γενάρη, μπλέκοντας διάφορες ομάδες. Λέτε να... επιστρέψει στη γειτονική χώρα ο Αφρικανός;

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK