Οι επιλογές Αραβίδη για το μέλλον του

Ο Χρήστος Αραβίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ από το βράδυ της Τετάρτης και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του;

Μετά και το τυπικό σκέλος στην υπόθεση του "διαζυγίου" μεταξύ Αραβίδη και ΑΕΚ, ο 30χρονος φορ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πλην των επιλογών που ενδέχεται να έχει από το εξωτερικό, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης για την απόκτησή του. Οι "νεοφώτιστοι" τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει ενδιαφέρον από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο παίκτης είχε τεθεί εκτός ομάδας από τη διοίκηση της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει τώρα πρωτοβουλία προσέγγισης με τον ποδοσφαιριστή.

ΤΧ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.