Οι επιλογές Αραβίδη για το μέλλον του

Ο Χρήστος Αραβίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ από το βράδυ της Τετάρτης και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του;

Μετά και το τυπικό σκέλος στην υπόθεση του "διαζυγίου" μεταξύ Αραβίδη και ΑΕΚ, ο 30χρονος φορ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πλην των επιλογών που ενδέχεται να έχει από το εξωτερικό, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης για την απόκτησή του. Οι "νεοφώτιστοι" τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει ενδιαφέρον από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο παίκτης είχε τεθεί εκτός ομάδας από τη διοίκηση της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει τώρα πρωτοβουλία προσέγγισης με τον ποδοσφαιριστή.

ΤΧ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!