Οι ντόπες στον Ρομαό και ο νέος... Λάζαρος

Το μήνυμα του Σάββα Θεοδωρίδη στον "άνδρα Ρομαό" στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη, ο νέος μπελάς του Σκίμπε, η ομάδα της Super League που είδε με καλό μάτι τον κίπερ της Αούστρια Βιέννης και οι σκοτούρες που έχει βάλει στο κεφάλι του ο Τάκης Λεμονής. Αυτά είναι τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

Οι ντόπες στον Ρομαό και ο νέος... Λάζαρος

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΑΟ

O Αλεξί Ρομαό οδεύει μεν προς τη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας όμως αν μη τι άλλο βγάζει τρομερό ποδοσφαιρικό εγωισμό, μαχητικό πνεύμα και... τσαγανό, και για αυτό επέλεξε εκείνον για να μιλήσει Σάββας Θεοδωρίδης στο πλαίσιο των προσωπικών επαφών που ξεκίνησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Red Files" στην εφημερίδα "Γαύρος", ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" είπε μεταξύ άλλων στον Τογκολέζο αμυντικό μέσο: "Εγώ θέλω άνδρες μέσα στην ομάδα. Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα. Να φοράνε τη φανέλα και να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Εγώ παίρνω το μέρος σας και σκίζομαι για σας, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Με τέτοια νοοτροπία μπορεί να χάσουμε κι από τη χειρότερη ομάδα. Τους είδατε και τους αντιπάλους μας ποιοι είναι. Με το που πάνε να ξεφύγουν, χάνουν...".

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΝΕΟ ΛΑΖΑΡΟ"

Ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται πως βαδίζει στα χνάρια του Ότο Ρεχάγκελ που στηριζόταν σε ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών και σπάνια έκανε άνοιγμα σε άλλους παίκτες, ανεξαρτήτως φόρμας, όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι εξαιρετικός με την ΑΕΚ από την έναρξη της σεζόν και ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορούσε να "κλείσει τα μάτια" και τον κάλεσε για τα ματς με Κύπρο και Γιβραλτάρ. Σύμφωνα πάντως με τη στήλη "Ο τρελός του χωριού" (Sportday) ο νέος... μπελάς για τον ομοσπονδιακό είναι ο Δημήτρης Πέλκας, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θεωρούν πως ο ασπρόμαυρος άσος αξίζει να βρίσκεται εκείνος στην "γαλανόλευκη" όντας πιο φορμαρισμένος από τους Φορτούνη και Μάνταλο.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΡΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αούστρια Βιέννης για τη 2η αγωνιστικών των ομίλων του Europa League και ο σημαντικότερος λόγος ήταν χωρίς αμφιβολία ο Πάτρικ Πεντς. Αναφερόμαστε στον 20χρονο κίπερ που πήρε φανέλα βασικού στο ματς του ΟΑΚΑ, αν και αναπληρωματικός στην ομάδα της Βιέννης, με τις 6-7 σπουδαίες επεμβάσεις του να είναι αρκετές για να στρέψουν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων πάνω του. Σύμφωνα με τη στήλη Catάδικος της εφημερίδας "Γάτα", μία από αυτές είναι ομάδα της Super League Σουρωτή που "σκαλίζει" (διακριτικά και χωρίς να το φωνάζει) το βιογραφικό του και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ακούσουμε και το δικό του όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ενόψει Ιανουαρίου.

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ... ΣΥΣΤΗΜΑ

Δεν είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού αυτό που προβληματίζει τον Τάκη Λεμονή αλλά η διάταξη που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα για να γίνει πιο απειλητική στην επίθεση και πιο συμπαγής στην άμυνα. Όπως αναφέρει η στήλη Κλικαδόρος της "Γάτας", το 4-2-3-1 που προτίμησαν οι προκάτοχοί του δεν τον... ενθουσιάζει αφού βγάζει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία ενώ το 4-3-3 που εφήρμοσε με τον Ατρόμητο δεν του έδωσε λύσεις στην επίθεση. Αυτό λοιπόν που τον "καίει" είναι να βρει το κατάλληλη λύστημα για να "κουμπώσει" τα κατάλληλα εργαλεία, με τη στήλη να αναφέρει πως ένας παίκτης που πιστεύει ο Λεμονής ότι μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK