"Πόλεμος" ΑΕΚ - Ολυμπιακού σε 4 μεταγραφικά μέτωπα, ο Πέλκας και ο Λάζαρος!

Ποιον παίκτη που θέλει η ΑΕΚ ενδέχεται να φέρει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, και γιατί το καλοκαίρι αναμένεται... καυτό στα μεταγραφικά των δύο ομάδων; Ποιοι τρεις βάζουν "φωτιά" και γιατί ο Παναθηναϊκός... απέλυσε τον Όσκαρ Γκαρθία. Το θέμα Μπουένο και η πίεση για Ανιγκό.

"Πόλεμος" ΑΕΚ - Ολυμπιακού σε 4 μεταγραφικά μέτωπα, ο Πέλκας και ο Λάζαρος!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΒΙΛΕΜ

Καλημέρα, καλημέρα... Αρχίζουμε τον πρωινό μας περίπατο στα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου της ημέρας με την " LIVESPORT" και τη στήλη " Ο ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ". Δύο είναι τα θέματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το πρώτο αφορά τον Λάζαρο και την παραμονή του ή όχι στην ΑΕΚ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο "κιτρινόμαυρος" του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι έχει καλή προοπτική από το εξωτερικό! Ωστόσο σημειώνεται πως πρώτα θα γίνει κουβέντα με την Ένωση και μετά θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Επίσης, διαβάζουμε για την... ελληνική Βίλεμ που ετοιμάζεται ν' αποκτήσει έναν ακόμη δικό μας παιδί! Το όνομα δεν μας το αποκαλύπτει η στήλη, ωστόσο δίνει το εξής στοιχείο " ...αναφέρομαι σε Έλληνα επιθετικό, με προϋπηρεσία στο Βέλγιο..."

Υπενθυμίζουμε ότι από το συγκεκριμένο κλαμπ έχει ήδη περάσει ο πορτιέρε Λάμπρου που ανήκει πλέον στον Άγιαξ, ενώ τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα των Ολλανδών και μάλιστα με επιτυχία, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ... ΚΛΟΠΕΣ

Στην ίδια εφημερίδα και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα για τους μεταγραφικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον οριστικοποιηθεί ότι γίνεται αφεντικό στου Ρέντη. Το δημοσίευμα, λοιπόν, μπλέκει παίκτη που κάνει "κλικ" στον Πορτογάλο τεχνικό με τα... μεταγραφικά της ΑΕΚ!

Ποιος είναι; Ο Ερνάνι... Ναι, διαβάζουμε ότι ο Μαρτίνς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην "ερυθρόλευκο" (σ.σ. έπαιξε μπάλα, δανεικός στον Ολυμπιακό από την Πόρτο επί ημερών Μάρκο Σίλβα) από την κοινή τους συνύπαρξη στην Γκιμαράες και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν έκανε κίνηση να τον φέρει πίσω στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Άλλωστε, στο λιμάνι... ψάχνονται για εξτρέμ τύπου Ερνάνι, σύμφωνα πάντα με την " LS".

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Ερνάνι προσπάθησε πολύ η ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη, αλλά η Πόρτο δεν έκανε εύκολη τη ζωή της ελληνικής ομάδας με τις απαιτήσεις της. Πάντως, από το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ προέκυπτε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα επανερχόταν στη συγκεκριμένη περίπτωση το καλοκαίρι. Λέτε να δούμε "μάχη" μεταξύ ΑΕΚ - Ολυμπιακού για τον "επαναπατρισμό" του Πορτογάλου; Ίδωμεν...

Στα υπόψιν -σημειώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας- μπορεί να βρεθεί και ο Πάολο Ουρτάδο, επίσης παίκτης της Γκιμαράες.

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Πάμε στην " SPORTDAY" και την ενδιαφέρουσα στήλη " ...ο τρελός του χωριού" που δίνει ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο της μετακόμισης του Γιάννη Παπαδημητρίου από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί στον Ιβάν Σαββίδη τον τεχνικό διευθυντή των Ακριτών, ωστόσο οι δεύτεροι αισιοδοξούν ότι δεν θα τον χάσουν, καθώς ο Πανόπουλος του έχει δώσει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στην ομάδα!

ΣΦΗΝΑ ΟΣΦΠ ΣΕ ΤΡΕΙΣ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ"

Μένουμε " SD" και στην προαναφερθείσα στήλη η οποία τονίζει ότι δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει... σφήνα για τρεις ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για τους Αλμπάνη, Μασούρα και Λουντ. Και οι τρεις έχουν ακουστεί για την ΑΕΚ, ωστόσο " ...ο τρελός" γράφει ότι οι περιπτώσεις αυτές μπορεί να εξελιχθούν ίδιες με αυτές των Νταμπίζα - Κωστή, τότε που οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούσαν κλεισμένο τον επιθετικό του Ηρακλή, ενώ η Ένωση τον πρώην αμυντικό της Νιούκαστλ και τελικά είχαμε τα αντίθετα αποτελέσματα. Το άρθρο επισημαίνει ότι η αδράνεια των παλαιών μνηστήρων των τριών παικτών που αναφέραμε παραπάνω, βάζει δυνατά στο... κόλπο τον Ολυμπιακό! Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

ΜΕΣΩ ΤΣΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ Η... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΖΝΤΙΕΛΑΡ

Συνεχίζουμε με " SPORTIME" και " AGENT GREEK". Η παρασκηνιακή στήλη της συγκεκριμένης εφημερίδας αποκαλύπτει τον τρόπο που τα... βρήκαν Ολυμπιακός και Παρτιζάν για την οριστική μεταγραφή του Σάσα Ζντιέλαρ στο σέρβικο κλαμπ.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι οι "ερυθρόλευκοι" έπρεπε να πληρώσουν μία δόση ύψους 500.000 ευρώ στην Παρτιζάν για την καλοκαιρινή μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς. Οι Σέρβοι ειδοποίησαν το ελληνικό επιτελείο να κρατήσει τα χρήματα ως πληρωμή για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του συμπατριώτη τους.

ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΕ "ΨΙΛΑ" Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Στην ίδια στήλη αναφέρεται ότι το ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον άνθρωπο που έχει δουλέψει σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο μερικά απ' τα πιο δημοφιλή ταλέντα της Ελλάδας. Με μόλις 3.000 ευρώ το μήνα, λοιπόν, η κυπριακή ομάδα έκανε δικό της τον Βαγγέλη Σάμιο, άνθρωπο που ανέδειξε παίκτες όπως ο Δώνης, ο Μαυρίας και ο Ρισβάνης.

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΕΛΚΑΣ...

Στη " ΓΑΤΑ" και στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" διαβάζουμε για το... game over της Στουτγκάρδης στον Δημήτρη Πέλκα. Ο διευθυντής των Σουηβών βρέθηκε στο φιλικό της Εθνικής μας με την Αίγυπτο επί ελβετικού εδάφους για να σκανάρει ξανά τον άσο του ΠΑΟΚ.

Ο Ρέσκε, παρότι θεωρεί καλό ποδοσφαιριστή τον Πέλκα, τελικά έκρινε ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με τα "θέλω" της ομάδας του στη μεσαία γραμμή, και πέρασε τον φάκελό του στο... αρχείο. Βέβαια, για τον ΠΑΟΚ δεν σταματούν τα... ζόρια, καθώς ο Δημήτρης έχει κάνει γκελ και σε άλλους "μπουντεσλιγκάτους".

ΚΑΙ Ο ΑΝΙΓΚΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στον " ΜΑΝΑΤΖΕΡ" της ίδιας εφημερίδας σημειώνεται το εξής ενδιαφέρον παρασκήνιο: " Σπρώξιμο... Ζοζέ Ανιγκό προς τον Ολυμπιακό ". Τη στιγμή, λοιπόν, που οι περισσότεροι θεωρούν ότι η εποχή Μαρτίνς δεν αργεί στο λιμάνι, το συγκεκριμένο δημοσίευμα μπλέκει τον Γάλλο του Λεβαδειακού με τους "ερυθρόλευκους".

Αναφέρεται πως υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει τον τρόπο του και πιέζει να περάσει τον Ολυμπιακό τον Ανιγκό με το "βαρύ" βιογραφικό από τη Μασσαλία. Μάλιστα, σημειώνεται ότι και από πλευράς των πρωταθλητών υπάρχει κόσμος, εντός τειχών, που δεν λέει "όχι" στην περίπτωση αυτή.

Ο... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΦΕΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ

Στο " ΦΩΣ" διαβάζουμε ότι ο Ολυμπιακός από τις 5 Μαρτίου άρχισε να προετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του! Από την ημέρα δηλαδή του 1-1 με τον Παναθηναϊκό, οι "ερυθρόλευκοι"... γκάζωσαν για τον Πέδρο Μαρτίνς που αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει στη μετά Γκαρθία εποχή.

Παράλληλα στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε ότι κάθε φορά φεύγει Ισπανός από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αναλαμβάνει Πορτογάλος.

Τα παραδείγματα: Ζαρντίμ αντί Βαλβέρδε, Περέιρα αντί Μίτσελ, Μπέντο αντί Βίκτορ και τώρα Μαρτίνς αντί Γκαρθία.

ΜΠΟΥΕΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνουμε με την " ΩΡΑ" και τον έγκυρο " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" που μας μεταφέρει είδηση με... ρίζες από την Ουρουγουάη. Συγκεκριμένα στη στήλη διαβάζουμε ότι ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει υψώσει κεραίες και καταγράφει στοιχεία για τον Ουρουγουανό, Γκονζάλο Μπουένο. Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό εξτρέμ που μένει ελεύθερος από την Νασιονάλ και σύμφωνα με τη στήλη δεν αποκλείεται καθόλου να τον δούμε να βγάζει το ψωμί του στα μέρη μας. Τώρα, ποια ελληνική ομάδα ελέγχει την περίπτωση αυτή, η στήλη μας το κρατάει μυστικό.

ΕΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK