Που θα πάει τελικά ο Μπερμπάτοφ;

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη ομάδα, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Δεν τα παρατάει όμως...

Ο Μπερμπάτοφ παραμένει σε αναζήτηση ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, παρά το γεγονός ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του. Ο Βούλγαρος παραμένει ενεργός και το δηλώνει!

«Ακόμα αναζητώ ομάδα. Αισθάνομαι καλά, προπονούμαι, προσπαθώ να κρατηθώ σε καλό επίπεδο. Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο κι όχι με τα χρήματα. Βλέπω άλλους παίκτες στην ηλικία μου να συνεχίζουν και θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο», υποστήριξε στο BBC.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει τελικά να επιτύχει το στόχο του ή αν θα αναγκαστεί εκ των συνθηκών να αποχαιρετίσει την ενεργό δράση.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.