Θέλει Ολυμπιακό ο Κάμπελ!

Πως μπορεί να επιστρέψει Ελλάδα ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίοις πλέον βλέπει σαν... ξερολούκουμο τους πρωταθλητές Ελλάδας, τι... τρέχει με Πέδρο Κόντε και Παναθηναϊκό και το μυστικό ραντεβού Όσκαρ Γκαρσία - Κριστιάν Καρεμπέ στην Βαρκελώνη! Τα πιο ζουμερά παρασκήνια από τον Τύπο της Πέμπτης σε ένα κείμενο.

Θέλει Ολυμπιακό ο Κάμπελ!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ξεκινάμε με Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Τα άσχημα μαντάτα κυκλοφορούν γρήγορα και δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση των Καμπέσας, Εμποκού, Χίλιεμαρκ ξεφεύγει από την αγορά της Ιταλίας και ταξιδεύει μέχρι την... Πορτογαλία.

Οι "πράσινοι" χτίζουν κακό όνομα για τους δανεικούς, οι οποίοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους όταν τους προτείνουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο "τριφύλλι". Κάτι ανάλογο συνέβη με την Μπενφίκα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Είναι αυτό που λέμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Από εκεί και πέρα ο Μάριν Λέοβατς παραμένει.... ανενεργός στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την εφημερίδα οι άνθρωποι του Κροάτη του έχουν προτείνει να κάνει προσφυγή για... μείωση προσωπικότητας. Ο ίδιος βέβαια δεν θέλει να το τραβήξει στα άκρα και παραμένει επιφυλακτικός.

ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΕ

Συνεχίζουμε με Sportime και " Agent Greek ". Σύμφωνα με την στήλη το όνομα του Πέδρο Κόντε συνεχίζει να... παίζει για τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός σκέφτεται να κάνει προσφυγή κατά του ΠΑΣ (μετά τους Ναδάλες, Κοζορώνη) έτσι ώστε να κερδίσει την ελευθέρας του και μετά να εξετάσει την περίπτωση των "πράσινων".

Βέβαια, η πώληση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου αλλάζει τα δεδομένα, καθώς πλέον στα Γιάννενα υπάρχει... ζεστό χρήμα. Όλα βέβαια είναι θέμα timing και πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι δυο πλευρές. Στον ΠΑΣ πάντως θεωρούν τον Ισπανό σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!

Πάμε και στην Ώρα των Σπορ και τον " Πληροφοριοδότη ".

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαψεύδουν τις επαφές με τον Όσκαρ Γκαρσία, όμως σύμφωνα με την στήλη υπήρξε... ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών! Συγκεκριμένα ο Κριστιάν Καρεμπέ ταξίδεψε πριν τα Χριστούγεννα στην Ισπανία και συναντήθηκε με τον 44χρονο προπονητή στην Βαρκελώνη!

Ο Γάλλος δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο από... μόνος του, έχοντας προφανώς εντολή από τα πάνω... κλιμάκια. Στο ραντεβού έπεσε το σενάριο του Ολυμπιακού, με τον Γκαρσία μάλιστα να ζητά κλειστό συμβόλαιο 2.5 ετών! Τη συνέχεια τη γνωρίζετε...

ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΜΠΕΛ

Τελειώνουμε με Γαύρο . Το όνομα του Τζόελ Κάμπελ επανέρχεται δυναμικά για τον Ολυμπιακό με μία όμως διαφορά. Ο νεαρός επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός έκανε πολλές προσπάθειες για να τον κλείσει με μεταγραφή, όμως ο τραυματισμός του άσου από την Κόστα Ρίκα χάλασε το deal! Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, με τον Κάμπελ να έχει δοθεί δανεικός στην Μπέτις, όμως χτύπησε ξανά και παραμένει εκτός.

Αν οι Ισπανοί δώσουν το "ΟΚ" για να σπάσει ο δανεισμός του και επιστρέψει στην Άρσεναλ, τότε είναι πιθανό να γίνει η έκπληξη και να κυνηγήσει την περίπτωση του ο Ολυμπιακός. Είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι πάντως ο Κάμπελ θα παίξει δυνατά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Όσον αφορά τον Λοίκ Ρεμί, ο Ολυμπιακός φαίνεται να δουλεύει αρκετά δυναμικά την περίπτωση του αφού σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Γάλλος φορ παρότι προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε Αγγλία ή Γερμανία δεν κλείνει την πόρτα στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι από την πλευρά τους εμφανίοζνται να δουλεύουν παράλληλα τις περιπτώσεις

Ρεμί- Μιραλάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK