Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Κάτσε!

Γιατί ο Κάτσε πετάει τη... σκούφια του με σκοπό να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η... απαγορευτική ρήτρα του Πέδρο Κόντε, ο διπλός λόγος που ο Μολέδο θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία και γιατί τρελάθηκε με Μαυροπάνο ο Σαββίδης. Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του Τύπου του Σαββάτου σε ένα κείμενο.

Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Κάτσε!
katse EUROKINISSI

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

-- Ξεκινάμε με Livesport και " ΚΛΙΚΑδόρο ". Ο Κάτσε όχι απλά δέχθηκε να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά το πανηγύρισε κιόλας! Μάλιστα δεν τον απασχολεί η οικονομική κατάσταση στο "τριφύλλι", αρκεί επιτέλους να πάρει χρόνο συμμετοχής!

-- Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν έξαλλος με τον... Μαυροπάνο. Όχι τον παίκτη, αλλά το γεγονός πως χάθηκε αυτό το ταλέντο κάτω από τη... μύτη του! Μάλιστα ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του πως θέλει ο ΠΑΟΚ να έχει τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως συνέβη με τον νεαρό Λημνιό.

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ!

-- Συνεχίζουμε με Sportday και " Τρελό του Χωριού ". Πρόβλημα από το... πουθενά μπορεί να προκύψει στον Παναθηναϊκό αν ο Μολέδο κλείσει στον ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι και οι δικηγόροι των παικτών που τους οφείλονται χρήματα από τους πράσινους, σκέφτονται να... μπλοκάρουν τους λογαριασμούς της ΠΑΕ, φοβούμενοι πως τα 800.000€ του Πόντιου επιχειρηματία θα πάνε σε μεταγραφές και όχι στους πελάτες τους!

Η συγκεκριμένη είδηση έχει αναστατώσει τα αποδυτήρια στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

-- Ο Τεό Μπονγκοντά που είχε προταθεί κάποτε στον Ολυμπιακό επανήλθε στο προσκήνιο. Δεν παίζει στην Τρανμπζοσπόρ και αναζητεί... διέξοδο και στην Ελλάδα! Προτάθηκε εκ νέου στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και άλλες ομάδες της λίγκας. Όπως για παράδειγμα η ΑΕΚ...

Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ

-- Πάμε στην Ώρα των Σπορ και τον " Πληριοφοριοδότη". Ο Πέδρο Κόντε μόνο φθηνή λύση δεν είναι για κάθε ενδιαφερόμενο από Ελλάδα, αφού η ρήτρα αποδέσμευσης του υπολογίζεται στις 800.000€!

Μάλιστα ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα του πληρώσει τα χρωστούμενα έτσι ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος προσφυγής.

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ

-- Συνεχίζουμε με Γάτα και " Ευαγγελισιτή". Διπλός ο λόγος που ο Ροντρίγκο Μολέδο θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία και ίσως το κάνει με λιγότερα χρήματα. Εκτός από τα... σύννεφα με τη σύντροφο του, είναι άρρωστη η μητέρα του, οπότε θέλει να βρεθεί στο πλευρό της. Κάπως έτσι να εξηγείται και το προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ.

-- Χαμός γίνεται στον Απόλλωνα Σμύρνης με τα χρήματα από τα τροφεία του Μαυροπάνου, που υπολογίζονται σε περίπου 350.000€. Το ποσό (ή μέρος αυτούς) διεκδικεί ο ερασιτέχνης και γι αυτό το λόγο γίνονται... διαβουλεύσεις στο "στρατηγείο" του Μονεμβασιώτη. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπετε και δεν έρχονται κάθε μέρα.

-- Τέλος ο Οσκαρ Γκαρσία έχοντας ρίξει μία ματιά στον Ολυμπιακό έχει διαπιστώσει πως θέλει ένα διαφορετικού είδους μέσο. Με άλλα χαρακτηριστικά δηλαδή από αυτά που υπάρχουν τώρα.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

-- Κλείνουμε με " Γαύρο ". Σύμφωνα με σενάριο από την Κύπρο, ο βοηθός του Όσκαρ Γκαρσία, Πούτσε ( που διετέλεσε προπονητής της Ανόρθωσης) έχει προτείνει την απόκτηση του Αμπντουλάχ Σιβού.

-- Πρόκειται για δεξιό μπακ που παίζει και ως μέσος στην Κύπρο. Ο 24χρονος Νιγηριανός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και δεν αποκλείεται να πουληθεί έτσι ώστε να μην χαθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK